Kılıçdaroğlu'nun Ankara planı

SİYASET 07.04.2022 - 10:54, Güncelleme: 07.04.2022 - 10:54
 

Kılıçdaroğlu'nun Ankara planı

Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Ankara’da AK Parti ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla görüşecek, Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edecek...

haberimizvar.net- "Sonbaharda seçim olabileceği" iddiasını koruyan ve teşkilatlarına buna hazırlıklı olmaları yönünde talimat veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte, partisinin oyunun az olduğu bölgeler ile gruplara yönelik çalışmalara ağırlık verecek.  Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu bu çerçevede AKP ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla ayrı ayrı bir araya gelecek. Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen CHP lideri, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere teşkilattan AK Parti ve MHP'nin oy potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde sahada aktif olmalarını istiyor. ANKARA'DA İKİ TOPLANTI Edinilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde Ankara'da iki önemli toplantıya katılacak. AKP üyeliğinden istifa edip CHP saflarına katılan kişilerin yer aldığı bir grupla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, AKP ve MHP'nin güçlü olduğu Pursaklar, Sincan, Altındağ, Mamak'ta vatandaşlarla bir araya gelecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da ülkücü bir grupla da bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. "MHP'den kopmuş" kişilerin olduğu ifade edilen grupla gerçekleştirilecek toplantının bir iftar programı olabileceği belirtiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde kanaat önderleri, sosyal gruplar ve odak gruplarıyla toplantılarının devam edeceği ifade ediliyor. Orta Anadolu Masası kuruluyor RAPORA DÖNÜŞECEK Öte yandan CHP, Doğu Masası ve Karadeniz Masası'nın ardından, MHP'nin güçlü olduğu Orta Anadolu illerine yönelik yeni bir masa kurmaya hazırlanıyor. Bir süredir hazırlıkları yapılan Orta Anadolu Masası için Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri görevlendirilecek. Masa'da yer alacak CHP'liler düzenli olarak sorumlu oldukları illerde görev yapacak ve rapor hazırlayacak.
Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Ankara’da AK Parti ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla görüşecek, Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edecek...

haberimizvar.net- "Sonbaharda seçim olabileceği" iddiasını koruyan ve teşkilatlarına buna hazırlıklı olmaları yönünde talimat veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte, partisinin oyunun az olduğu bölgeler ile gruplara yönelik çalışmalara ağırlık verecek. 

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu bu çerçevede AKP ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla ayrı ayrı bir araya gelecek. Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen CHP lideri, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere teşkilattan AK Parti ve MHP'nin oy potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde sahada aktif olmalarını istiyor.


ANKARA'DA İKİ TOPLANTI

Edinilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde Ankara'da iki önemli toplantıya katılacak. AKP üyeliğinden istifa edip CHP saflarına katılan kişilerin yer aldığı bir grupla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, AKP ve MHP'nin güçlü olduğu Pursaklar, Sincan, Altındağ, Mamak'ta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da ülkücü bir grupla da bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. "MHP'den kopmuş" kişilerin olduğu ifade edilen grupla gerçekleştirilecek toplantının bir iftar programı olabileceği belirtiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde kanaat önderleri, sosyal gruplar ve odak gruplarıyla toplantılarının devam edeceği ifade ediliyor.
Orta Anadolu Masası kuruluyor

RAPORA DÖNÜŞECEK

Öte yandan CHP, Doğu Masası ve Karadeniz Masası'nın ardından, MHP'nin güçlü olduğu Orta Anadolu illerine yönelik yeni bir masa kurmaya hazırlanıyor. Bir süredir hazırlıkları yapılan Orta Anadolu Masası için Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri görevlendirilecek. Masa'da yer alacak CHP'liler düzenli olarak sorumlu oldukları illerde görev yapacak ve rapor hazırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.