ULUALAN’DA ÇEVRE ZAFERİ!

GÜNDEM 13.04.2022 - 10:33, Güncelleme: 13.04.2022 - 10:33
 

ULUALAN’DA ÇEVRE ZAFERİ!

Manavgat Ulualan'ı betonlaşmaya açacak planın iptal edilmesi kentte sevinç yarattı

haberimizvar.net- Manavgat Ulualan'ı betonlaşmaya açacak planın iptal edilmesi kentte sevinç yarattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, " Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Manavgat’ımızın geleceği olan 3 bin dönümlük Ulualan Bölgemizde otel ve golf sahası yapma planının, “KAMU YARARINA AYKIRI” bulunarak Antalya 3. İdare Mahkemesi’nce iptal edildiğini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu karar, Manavgat halkımızın dik duruşunun, yaşadığı kentine sahip çıkışının, birlik ve beraberliğimizin tüm Türkiye’ye örnek olabilecek en güzel göstergesidir. Bu vesileyle, Manavgat Belediyemizin öncülüğünde kurularak inançla tüm sivil toplum kuruluşlarını harekete geçiren Ulualan’ı Koruma Platformu’na, hukuki süreçte verdiğimiz mücadelemizde yanımızda yer alarak başarıda çok büyük katkıları olan Mimarlar Odası Antalya Şubesi’ne, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, Manavgat menfaatlerini öncelikli kılarak siyasetin önünde tutup, sahip çıkabilen siyasi partilerimize, duyarlı davranarak imza veren, mücadelemize gönül veren tüm MANAVGAT HALKIMIZA sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu. CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "2 Yıl önce Manavgat Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ulualan’ı Koruma Platformu ile yaptığımız çeşitli eylemlerle Kültür Ve Turizm Bakanlığının planlarına karşı çıkmıştık. Kültür ve Turizm Bakanlığının 3 bin dönümlük Manavgat Ulualan’da otel ve golf sahası yapma planı, Antalya 3. İdare Mahkemesinin  kararıyla iptal edildi. Teşekkürler Manavgat birlikte başardık" denildi.
Manavgat Ulualan'ı betonlaşmaya açacak planın iptal edilmesi kentte sevinç yarattı

haberimizvar.net- Manavgat Ulualan'ı betonlaşmaya açacak planın iptal edilmesi kentte sevinç yarattı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, " Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Manavgat’ımızın geleceği olan 3 bin dönümlük Ulualan Bölgemizde otel ve golf sahası yapma planının, “KAMU YARARINA AYKIRI” bulunarak Antalya 3. İdare Mahkemesi’nce iptal edildiğini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu karar, Manavgat halkımızın dik duruşunun, yaşadığı kentine sahip çıkışının, birlik ve beraberliğimizin tüm Türkiye’ye örnek olabilecek en güzel göstergesidir. Bu vesileyle, Manavgat Belediyemizin öncülüğünde kurularak inançla tüm sivil toplum kuruluşlarını harekete geçiren Ulualan’ı Koruma Platformu’na, hukuki süreçte verdiğimiz mücadelemizde yanımızda yer alarak başarıda çok büyük katkıları olan Mimarlar Odası Antalya Şubesi’ne, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, Manavgat menfaatlerini öncelikli kılarak siyasetin önünde tutup, sahip çıkabilen siyasi partilerimize, duyarlı davranarak imza veren, mücadelemize gönül veren tüm MANAVGAT HALKIMIZA sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "2 Yıl önce Manavgat Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ulualan’ı Koruma Platformu ile yaptığımız çeşitli eylemlerle Kültür Ve Turizm Bakanlığının planlarına karşı çıkmıştık. Kültür ve Turizm Bakanlığının 3 bin dönümlük Manavgat Ulualan’da otel ve golf sahası yapma planı, Antalya 3. İdare Mahkemesinin  kararıyla iptal edildi. Teşekkürler Manavgat birlikte başardık" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.