Başkanlar gözaltına alındı

GÜNDEM 19.04.2022 - 10:41, Güncelleme: 19.04.2022 - 14:44
 

Başkanlar gözaltına alındı

Antalya'da aralarında Sol Parti Antalya İl Başkanı, BES Antalya Şube Başkanı, Halkevleri Şube Başkanı ve Halkevleri üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

haberimizvar.net-  Antalya'da, Sol Parti Antalya İl Başkanı, BES Antalya Şube Başkanı, Halkevleri Şube Başkanı ve Halkevleri üyesi 4 kişi  katıldıkları eylemler gerekçesiyle gözaltına alındı. Antalya'da sabah saatlerinde ev baskınları ve gözaltılar yaşandı.  SOL Parti İl Başkanı Aysel Aydın, BES Antalya Şube Başkanı ve Halkevleri Şube Başkanlarının da aralarında olduğu 4 kişi katıldıkları eylemler gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. Gözaltı önce polis evlerde arama yaptı, bazı kitaplara el koydu.  Gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Avukatlar dışında kimseye bilgi verilmeyeceği belirtildi. SOL Parti Antalya İl Örgütü yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Aysel Aydın, BES ve Halkevi üyesi toplam 4 kişi bu sabah katıldıkları eylemler gerekçe gösterilerek gözaltına alınmıştır. İktidar güç kaybettikce dışarıda savaş içeride baskı ve şiddet yoluyla iktidarını korunmaya çalışmaktadır. Tüm bu baskı ve yıldırma politikalarına boyun eğmeyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de yarında AKP diktatörlüğüne karşı direnmeye devam edeceğiz" denildi.
Antalya'da aralarında Sol Parti Antalya İl Başkanı, BES Antalya Şube Başkanı, Halkevleri Şube Başkanı ve Halkevleri üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

haberimizvar.net-  Antalya'da, Sol Parti Antalya İl Başkanı, BES Antalya Şube Başkanı, Halkevleri Şube Başkanı ve Halkevleri üyesi 4 kişi  katıldıkları eylemler gerekçesiyle gözaltına alındı.

Antalya'da sabah saatlerinde ev baskınları ve gözaltılar yaşandı.

 SOL Parti İl Başkanı Aysel Aydın, BES Antalya Şube Başkanı ve Halkevleri Şube Başkanlarının da aralarında olduğu 4 kişi katıldıkları eylemler gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

Gözaltı önce polis evlerde arama yaptı, bazı kitaplara el koydu.

 Gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Avukatlar dışında kimseye bilgi verilmeyeceği belirtildi.

SOL Parti Antalya İl Örgütü yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Aysel Aydın, BES ve Halkevi üyesi toplam 4 kişi bu sabah katıldıkları eylemler gerekçe gösterilerek gözaltına alınmıştır. İktidar güç kaybettikce dışarıda savaş içeride baskı ve şiddet yoluyla iktidarını korunmaya çalışmaktadır. Tüm bu baskı ve yıldırma politikalarına boyun eğmeyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de yarında AKP diktatörlüğüne karşı direnmeye devam edeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.