Tontul’dan genel başkanlara davet

GÜNDEM 20.04.2022 - 09:57, Güncelleme: 20.04.2022 - 09:57
 

Tontul’dan genel başkanlara davet

Manavgat’tan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı seçilen İsmethan Tontul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i düğününe davet etti.

haberimizvar.net- Manavgat’tan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı seçilen İsmethan Tontul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i düğününe davet etti. Tontul, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile en mutlu günümün davetiyesini paylaşmanın onurunu yaşıyorum. Gençler için yaşanılabilir bir Türkiye’yi inşa etme yolunda canla başla mücadele eden demokrat amcamız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm gençlere selamları var” dedi  Tontul, Akşener’e verdiği düğün davetiyesini ise, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e düğünümüzün davetiyesini iletme ayrıcalığını da yaşadık. Çocuklarımıza bırakacağımız aydınlık Türkiye’nin mimarlarından, Sayın Meral Akşener’e ilgisinden ve hoş sohbetinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” notuyla paylaştı.
Manavgat’tan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı seçilen İsmethan Tontul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i düğününe davet etti.

haberimizvar.net- Manavgat’tan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı seçilen İsmethan Tontul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i düğününe davet etti. Tontul, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile en mutlu günümün davetiyesini paylaşmanın onurunu yaşıyorum. Gençler için yaşanılabilir bir Türkiye’yi inşa etme yolunda canla başla mücadele eden demokrat amcamız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm gençlere selamları var” dedi

 Tontul, Akşener’e verdiği düğün davetiyesini ise, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e düğünümüzün davetiyesini iletme ayrıcalığını da yaşadık. Çocuklarımıza bırakacağımız aydınlık Türkiye’nin mimarlarından, Sayın Meral Akşener’e ilgisinden ve hoş sohbetinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.