Gazeteci Gürses'in taksi isyanı

EKONOMİ 20.04.2022 - 12:03, Güncelleme: 20.04.2022 - 12:03
 

Gazeteci Gürses'in taksi isyanı

Gazeteci Özlem Gürses Antalya'da 17 kilometrelik yol için 205 lira taksi parası ödediğini iddia etti

 haberimizvar.net- Gazeteci Özlem Gürses Antalya'da 17 kilometrelik yol için 205 lira taksi parası ödediğini iddia etti. Twitter'den paylaşım yapan Gürses, "Az önce Antalya'da 17 km'lik yol için taksiye 205 TL para ödedim! Turistti de böyle dolandırıyorlar demek ki... Kime şikayet edeceğim, bilen var mı acaba" dedi. Gürses paylaşımın altına 205 TL ödediğini iddia ettiği taksinin plakasını paylaştı. İşte o plaka:  
Gazeteci Özlem Gürses Antalya'da 17 kilometrelik yol için 205 lira taksi parası ödediğini iddia etti

 haberimizvar.net- Gazeteci Özlem Gürses Antalya'da 17 kilometrelik yol için 205 lira taksi parası ödediğini iddia etti. Twitter'den paylaşım yapan Gürses, "Az önce Antalya'da 17 km'lik yol için taksiye 205 TL para ödedim! Turistti de böyle dolandırıyorlar demek ki... Kime şikayet edeceğim, bilen var mı acaba" dedi. Gürses paylaşımın altına 205 TL ödediğini iddia ettiği taksinin plakasını paylaştı.
İşte o plaka:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.