Ukrayna ve Ruslardan barış mesajı

GÜNDEM 21.04.2022 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2022 - 12:17
 

Ukrayna ve Ruslardan barış mesajı

Savaştan kaçan Ukraynalılar ile Ruslar, Antalya'da birlikte çöp toplayıp, barış mesajı verdi.

haberimizvar.net- Ülkelerindeki savaştan kaçarak Antalya'ya sığınan Ukraynalılar ile Ruslar, kendilerine kucak açan Türk halkına teşekkür etmek için etkinlik düzenledi. Sosyal medya hesapları üzerinden organize olan 20 kişi, Konyaaltı ilçesinde bir araya geldi. Burada çöp toplayan grup, barış mesajı da verdi. Etkinliği düzenleyen Viktoria Babiçeva (33), Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ve yerlerde çöp olmaması gerektiğini belirterek, teşekkür amaçlı böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Türk, Rus, Ukraynalı, Kırgız ve Kazaklardan oluşan kalabalık bir ekip ile güzel bir etkinlik yaptıklarını belirten Babiçeva, Türkiye genelinde yakın zamanda daha güzel bir projeyi hayata geçireceklerini de söyledi. Ukrayna'dan savaş nedeniyle kaçarak Antalya'ya sığınan ve çöp toplama etkinliğinin ilkini düzenleyen Katerine Semerich (24) de grup içerisinde yer aldı.
Savaştan kaçan Ukraynalılar ile Ruslar, Antalya'da birlikte çöp toplayıp, barış mesajı verdi.

haberimizvar.net- Ülkelerindeki savaştan kaçarak Antalya'ya sığınan Ukraynalılar ile Ruslar, kendilerine kucak açan Türk halkına teşekkür etmek için etkinlik düzenledi. Sosyal medya hesapları üzerinden organize olan 20 kişi, Konyaaltı ilçesinde bir araya geldi. Burada çöp toplayan grup, barış mesajı da verdi.

Etkinliği düzenleyen Viktoria Babiçeva (33), Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ve yerlerde çöp olmaması gerektiğini belirterek, teşekkür amaçlı böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Türk, Rus, Ukraynalı, Kırgız ve Kazaklardan oluşan kalabalık bir ekip ile güzel bir etkinlik yaptıklarını belirten Babiçeva, Türkiye genelinde yakın zamanda daha güzel bir projeyi hayata geçireceklerini de söyledi. Ukrayna'dan savaş nedeniyle kaçarak Antalya'ya sığınan ve çöp toplama etkinliğinin ilkini düzenleyen Katerine Semerich (24) de grup içerisinde yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.