Deva kadınları iftar ziyaretinde

SİYASET 25.04.2022 - 15:25, Güncelleme: 25.04.2022 - 15:25
 

Deva kadınları iftar ziyaretinde

Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği Ramazan ayında, Deva Partisi kadınları kapı kapı gezerek vatandaşla sohbet etti

haberimizvar.net- Ramazan ayı ile birlikte Deva Partisi kadınları sık sık ev ziyareti yaptı. İl Başkanı Selda Öner, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ve yönetimi ile İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul, kentin farklı noktalarında iftar sofralarına konuk oldu. Mübarek bir ay içinde olduğumuzu söyleyen İl Başkanı Selda Öner, ziyaret ettikleri evlere Genel Başkan Ali Babacan'ın selamını iletti. EV HALKINI DİNLİYORUZ İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul ise Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu söyledi.  Kadın Politikaları Genel Başkanı Elif Esen'in de mübarek ayda ev ziyaretleri yaptığını söyleyen Özkul, "Ziyaretlerimizde hem iftarımızı ev hanesiyle açıyoruz hem de onların sorunlarına kulak veriyoruz. Şimdiden Müslüman aleminin ramazan bayramını kutlarım" dedi. Devalı kadınlar, Konyaltı teşkilatı ile birlikte de ev ziyaretleri yaptı. İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul ile Deva Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik'in katıldığı etkinlikte ev ziyaretleri yapıldı.
Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği Ramazan ayında, Deva Partisi kadınları kapı kapı gezerek vatandaşla sohbet etti

haberimizvar.net-

Ramazan ayı ile birlikte Deva Partisi kadınları sık sık ev ziyareti yaptı. İl Başkanı Selda Öner, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ve yönetimi ile İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul, kentin farklı noktalarında iftar sofralarına konuk oldu. Mübarek bir ay içinde olduğumuzu söyleyen İl Başkanı Selda Öner, ziyaret ettikleri evlere Genel Başkan Ali Babacan'ın selamını iletti.

EV HALKINI DİNLİYORUZ

İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul ise Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu söyledi.  Kadın Politikaları Genel Başkanı Elif Esen'in de mübarek ayda ev ziyaretleri yaptığını söyleyen Özkul, "Ziyaretlerimizde hem iftarımızı ev hanesiyle açıyoruz hem de onların sorunlarına kulak veriyoruz. Şimdiden Müslüman aleminin ramazan bayramını kutlarım" dedi. Devalı kadınlar, Konyaltı teşkilatı ile birlikte de ev ziyaretleri yaptı. İl Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul ile Deva Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik'in katıldığı etkinlikte ev ziyaretleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.