Kim ne zaman bayramlaşacak?

GÜNDEM 29.04.2022 - 13:26, Güncelleme: 29.04.2022 - 13:26
 

Kim ne zaman bayramlaşacak?

Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı da kutlanacak. Arefe gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda siyasi partiler işçi sendikaları ve meslek odaları Aydın Kanza Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek yürüyüş gerçekleştirecek.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı bayramlaşma törenleri ise Antalya Valiliği ve siyasi partilerin birçoğunda netleşti. Önceki yıllarda Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) ve valilik binasında düzenlenen Antalya Valiliği'nin bayramlaşma töreni bu yıl Akdeniz Üniversitesi Camii'nde yapılacak. Bayramın birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00'de bayram namazı sonrasındaki bayramlaşma programına Vali Ersin Yazıcı, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları ve birçok kamu kurum ve kuruluş yöneticisi katılacak. Ardından Vali Yazıcı, kentte bazı emniyet ve jandarma personelinin görev yaptığı merkezler ve şehrin giriş noktalarındaki uygulama noktalarına ziyarette bulunarak, görev başındaki güvenlik güçleriyle bayramlaşacak.  AK PARTİ'DE BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ  AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni, bayramın birinci günü saat 11.00'de parti binasında yapılacak. Bayramlaşmaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, ilçe belediye başkanları ve partililer katılacak.   CHP Antalya İl Başkanlığı ise parti binasında milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililerin katılımıyla arefe günü saat 11.00'de bayramlaşacak. Bayramlaşmanın ardından CHP'liler 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşüne katılacak.  MHP ve İYİ Parti'de ise henüz bayramlaşma programları netleşmedi.
Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı da kutlanacak. Arefe gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda siyasi partiler işçi sendikaları ve meslek odaları Aydın Kanza Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek yürüyüş gerçekleştirecek.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı bayramlaşma törenleri ise Antalya Valiliği ve siyasi partilerin birçoğunda netleşti. Önceki yıllarda Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) ve valilik binasında düzenlenen Antalya Valiliği'nin bayramlaşma töreni bu yıl Akdeniz Üniversitesi Camii'nde yapılacak. Bayramın birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00'de bayram namazı sonrasındaki bayramlaşma programına Vali Ersin Yazıcı, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları ve birçok kamu kurum ve kuruluş yöneticisi katılacak. Ardından Vali Yazıcı, kentte bazı emniyet ve jandarma personelinin görev yaptığı merkezler ve şehrin giriş noktalarındaki uygulama noktalarına ziyarette bulunarak, görev başındaki güvenlik güçleriyle bayramlaşacak.

 AK PARTİ'DE BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ

 AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni, bayramın birinci günü saat 11.00'de parti binasında yapılacak. Bayramlaşmaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, ilçe belediye başkanları ve partililer katılacak.

  CHP Antalya İl Başkanlığı ise parti binasında milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililerin katılımıyla arefe günü saat 11.00'de bayramlaşacak. Bayramlaşmanın ardından CHP'liler 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşüne katılacak.

 MHP ve İYİ Parti'de ise henüz bayramlaşma programları netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.