Şahin'den Suriyeli tepkisi

SİYASET 04.05.2022 - 14:33, Güncelleme: 04.05.2022 - 14:33
 

Şahin'den Suriyeli tepkisi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Suriyelilere ev yapılmasına tepki gösterdi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Suriyelilere ev yapılmasına tepki gösterdi. "Tarihin en başarısız, en sansasyonel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli bir milyon kişiye ev yapacaklarını açıkladı" diyen Şahin, şunları söyledi: "Vatandaş başını sokacak çatı bulamıyor. Kira ve konut fiyatları uçmuş durumda! Herkes perişan. Kendi vatandaşını açlığa, yoksulluğa, sokaklara terk eden bu saray rejimi halkımızla adeta alay ediyor! Bu evlerin parası kimden çıkacak? Tüm vergilerini eksiksiz ödeyen, yıllarca bu ülkeye hizmet eden, askerliğini yapan, bedel ödeyen insanlar kiralık ev dahi bulamazken, bu nasıl bir aymazlık, bu nasıl bir yüzsüzlüktür! TEK SUÇUMUZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMAK MI! Bu yüzsüzlere cevabı sandıkta vermek boynumuzun borcudur!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Suriyelilere ev yapılmasına tepki gösterdi
href="https://www.haberimizvar.net/ara?q=CHP " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Suriyelilere ev yapılmasına tepki gösterdi. "Tarihin en başarısız, en sansasyonel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de yerleşik bulunan href="https://www.haberimizvar.net/ara?q= Suriyeli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Suriyeli bir milyon kişiye ev yapacaklarını açıkladı" diyen Şahin, şunları söyledi: "Vatandaş başını sokacak çatı bulamıyor. Kira ve konut fiyatları uçmuş durumda! Herkes perişan. Kendi vatandaşını açlığa, yoksulluğa, sokaklara terk eden bu saray rejimi halkımızla adeta alay ediyor! Bu evlerin parası kimden çıkacak? Tüm vergilerini eksiksiz ödeyen, yıllarca bu ülkeye hizmet eden, askerliğini yapan, bedel ödeyen insanlar kiralık ev dahi bulamazken, bu nasıl bir aymazlık, bu nasıl bir yüzsüzlüktür! TEK SUÇUMUZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMAK MI! Bu yüzsüzlere cevabı sandıkta vermek boynumuzun borcudur!"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.