Deva'dan annelere özel kutlama

GÜNDEM 08.05.2022 - 14:41, Güncelleme: 08.05.2022 - 14:41
 

Deva'dan annelere özel kutlama

DEVA Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından Konyaaltı Hayat Park'ta Anneler Günü'ne özel kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda Uzman Psikolog Züleyha Kurt da annelerin toplumdaki rolü üzerine mini seminer verdi

haberimizvar.net- Deva Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanlığı, Anneler Günü'nü Konyaaltı'nda bulunan Hayat Park'ta kahvaltı ile kutladı. Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul koordinatörlüğünde düzenlenen kahvaltıya İl Başkanı Selda Öner, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.  CENNETİ BU DÜNYADA YAŞAYALIM Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan organizasyon sahibi Nuray Özkul, "Bizlerin birey olmasında en büyük emek sahibi olan annelerimizin ellerinden öpüyorum" dedi. Özkul'un ardından söz alan İl Başkanı Öner ise, "Cennet annelerin ayağının altındadır deniyor. Annelere öbür dünyada değil bu dünyada gerekli değeri verin" diye konuştu. KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNE VURGU Kahvaltının ardından Uzman Psikolog ve eğitmen Züleyha Kurt, annelerin toplumdaki rolü üzerine mini seminer verdi. Annelerin bu rolün dışında, kadın, işçi ve eş olduğunu söyleyen Kurt, "Omuzlarımızdaki yük çok ağır. Toplumda kadın ve erkeğin eşit olması gerekir. Tüm yükün sadece kadına ya da erkeğe yüklendiği toplumlarda huzur ve sağlıklı yaşamdan söz edilemez" diye konuştu.  
DEVA Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından Konyaaltı Hayat Park'ta Anneler Günü'ne özel kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda Uzman Psikolog Züleyha Kurt da annelerin toplumdaki rolü üzerine mini seminer verdi

haberimizvar.net- Deva Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanlığı, Anneler Günü'nü Konyaaltı'nda bulunan Hayat Park'ta kahvaltı ile kutladı. Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul koordinatörlüğünde düzenlenen kahvaltıya İl Başkanı Selda Öner, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. 

CENNETİ BU DÜNYADA YAŞAYALIM
Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan organizasyon sahibi Nuray Özkul, "Bizlerin birey olmasında en büyük emek sahibi olan annelerimizin ellerinden öpüyorum" dedi. Özkul'un ardından söz alan İl Başkanı Öner ise, "Cennet annelerin ayağının altındadır deniyor. Annelere öbür dünyada değil bu dünyada gerekli değeri verin" diye konuştu.
KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNE VURGU
Kahvaltının ardından Uzman Psikolog ve eğitmen Züleyha Kurt, annelerin toplumdaki rolü üzerine mini seminer verdi. Annelerin bu rolün dışında, kadın, işçi ve eş olduğunu söyleyen Kurt, "Omuzlarımızdaki yük çok ağır. Toplumda kadın ve erkeğin eşit olması gerekir. Tüm yükün sadece kadına ya da erkeğe yüklendiği toplumlarda huzur ve sağlıklı yaşamdan söz edilemez" diye konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.