Şener Şen Antalya'ya geliyor

KÜLTÜR 11.05.2022 - 11:20, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:20
 

Şener Şen Antalya'ya geliyor

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Şener Şen, geçen yıl çok tutulan 'Zengin mutafa' isimli oyunu ile Haziran ayında yeniden Antalyalılarla buluşacak

haberimizvar.net- Maske başta olmak üzere pandemi kurallarının kaldırılmasının ardından açık hava tiyatroları yoğun bir döneme girdi. Geçtiğimiz yıl 'Zengin Mutfağı' isimli oyunla büyük beğeni kazanan Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, aynı oyunu Haziran ayında yine sergileyecek. 2 Haziran Perşembe günü Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelenecek oyun saat 21.00'de başlayacak.  HAZİRAN'DAKİ DİĞER OYUNLAR Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda 9 Haziran Perşembe günü saat 21.00'de Şevket Çoruh ile Ozan Güven'in rol aldığı 'Taxim', 23 Haziran Perşembe saat: 21.00'de Funda Eryiğit ile Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı 'Timsah Ateşi', 30 Haziran Perşembe saat: 21.00'de ise Serkan Keskin'in rol aldığı 'Cimri' oyunu sanatseverlerle buluşacak. Tüm oyunların biletleri Umut Organizasyon'dan temin edilebilir.    
Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Şener Şen, geçen yıl çok tutulan 'Zengin mutafa' isimli oyunu ile Haziran ayında yeniden Antalyalılarla buluşacak

haberimizvar.net- Maske başta olmak üzere pandemi kurallarının kaldırılmasının ardından açık hava tiyatroları yoğun bir döneme girdi. Geçtiğimiz yıl 'Zengin Mutfağı' isimli oyunla büyük beğeni kazanan Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, aynı oyunu Haziran ayında yine sergileyecek. 2 Haziran Perşembe günü Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelenecek oyun saat 21.00'de başlayacak. 

HAZİRAN'DAKİ DİĞER OYUNLAR

Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda 9 Haziran Perşembe günü saat 21.00'de Şevket Çoruh ile Ozan Güven'in rol aldığı 'Taxim', 23 Haziran Perşembe saat: 21.00'de Funda Eryiğit ile Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı 'Timsah Ateşi', 30 Haziran Perşembe saat: 21.00'de ise Serkan Keskin'in rol aldığı 'Cimri' oyunu sanatseverlerle buluşacak. Tüm oyunların biletleri Umut Organizasyon'dan temin edilebilir.  


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.