Mecliste ittifak bozuldu

SİYASET 16.05.2022 - 17:51, Güncelleme: 16.05.2022 - 17:51
 

Mecliste ittifak bozuldu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda oylama esnasında bazı gündem maddelerinde ittifakların bozulduğu göze çarptı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, Başkanvekili Mesut Kocagöz başkanlığında yapıldı. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, SP ve MEMLEKET Partisi grup sözcülerinin gündem dışı konuşmalarının ardından meclis gündeminde yer alan maddelerin oylamasına geçildi. Mecliste 207 gündem maddesi oylamaya sunuldu.   'KİMİN UMRUNDA'   AK Parti Grup sözcüsü Ali Çetin, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki durumun içler acısı olduğunu söyledi. Ali Çetin, “Antalya hizmet bekliyor, Antalya en iyisini hak ediyor dedik ama bırakın hizmeti, verdiğiniz sözleri bile gerçekleştiremediğinizi, rutin işleri bile yapamadığınızı, yeni ihtiyaçlara bile cevap veremediğinizi biz ve tüm Antalyalılar görüyor, izliyor. 19 ilçeye baktığımızda büyükşehir olarak maalesef Antalya geriye gidiyor. Antalya'nın ufku daraldı, kırsala döndü ama kimin umrunda. Şehre yeni projeler lazım ama kimin umrunda. On binlerce aracın sürekli hareket ettiği bulvarlarda asfaltlar bozulmuş, çitler devrilmiş kimin umrunda. Her gün trafiğe çıkan araçlara yollar yetmiyormuş ulaşım, trafik felç olmuş, insanlar işine evine yetişememiş, ulaşımda sıkıntı varmış kimin umrunda" diye konuştu. 'GERÇEKTEN UMRUMUZDA' Başkanvekili Mesut Kocagöz ise “Söyledikleriniz konusunda umrunuzda mı dediniz, gerçekten umrumuzda. Muhittin Başkanımın dediği gibi biz dertlere derman olmaya geldik. Birazcık sabır" dedi. İTTİFAKLAR BOZULDU Gündem maddelerinin oylaması sırasında bazı gündem maddelerinde Millet ve Cumhur ittifaklarının bozulduğu göze çarptı. İYİ Parti ve AK Parti meclis üyelerinin bazı gündem maddelerine 'Hayır' oyu verdiği, CHP, MHP, SP ve MEMLEKET Partisi'nin 'Evet' oyu kullandığı göze çarptı.   2027 gündem maddesinin oylanmasının ardından ASAT Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda tüm meclis üyeleri ASAT'ın çalışmaları nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür etti. Mesut Kocagöz, “2021 yılı gider bütçesi 1 milyar 722 milyon 949 bin liradan, gerçekleşen 1 milyar 629 milyon 92 bin gibi bir rakam. Yani yüzde 95 gibi bir başarı yakaladık. Teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Gelir bütçesi ise yüzde 105. Çünkü pandemi döneminde tahsil edilemeyenler tahsil edildi. Kendilerini kutluyorum" dedi. Ardından genel kurulda faaliyet raporu görüşüldü.
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda oylama esnasında bazı gündem maddelerinde ittifakların bozulduğu göze çarptı.

haberimizvar.net-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, Başkanvekili Mesut Kocagöz başkanlığında yapıldı. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, SP ve MEMLEKET Partisi grup sözcülerinin gündem dışı konuşmalarının ardından meclis gündeminde yer alan maddelerin oylamasına geçildi. Mecliste 207 gündem maddesi oylamaya sunuldu.

 

'KİMİN UMRUNDA'

 

AK Parti Grup sözcüsü Ali Çetin, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki durumun içler acısı olduğunu söyledi. Ali Çetin, “Antalya hizmet bekliyor, Antalya en iyisini hak ediyor dedik ama bırakın hizmeti, verdiğiniz sözleri bile gerçekleştiremediğinizi, rutin işleri bile yapamadığınızı, yeni ihtiyaçlara bile cevap veremediğinizi biz ve tüm Antalyalılar görüyor, izliyor. 19 ilçeye baktığımızda büyükşehir olarak maalesef Antalya geriye gidiyor. Antalya'nın ufku daraldı, kırsala döndü ama kimin umrunda. Şehre yeni projeler lazım ama kimin umrunda. On binlerce aracın sürekli hareket ettiği bulvarlarda asfaltlar bozulmuş, çitler devrilmiş kimin umrunda. Her gün trafiğe çıkan araçlara yollar yetmiyormuş ulaşım, trafik felç olmuş, insanlar işine evine yetişememiş, ulaşımda sıkıntı varmış kimin umrunda" diye konuştu.

'GERÇEKTEN UMRUMUZDA'

Başkanvekili Mesut Kocagöz ise “Söyledikleriniz konusunda umrunuzda mı dediniz, gerçekten umrumuzda. Muhittin Başkanımın dediği gibi biz dertlere derman olmaya geldik. Birazcık sabır" dedi.

İTTİFAKLAR BOZULDU

Gündem maddelerinin oylaması sırasında bazı gündem maddelerinde Millet ve Cumhur ittifaklarının bozulduğu göze çarptı. İYİ Parti ve AK Parti meclis üyelerinin bazı gündem maddelerine 'Hayır' oyu verdiği, CHP, MHP, SP ve MEMLEKET Partisi'nin 'Evet' oyu kullandığı göze çarptı.

 

2027 gündem maddesinin oylanmasının ardından ASAT Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda tüm meclis üyeleri ASAT'ın çalışmaları nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür etti. Mesut Kocagöz, “2021 yılı gider bütçesi 1 milyar 722 milyon 949 bin liradan, gerçekleşen 1 milyar 629 milyon 92 bin gibi bir rakam. Yani yüzde 95 gibi bir başarı yakaladık. Teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Gelir bütçesi ise yüzde 105. Çünkü pandemi döneminde tahsil edilemeyenler tahsil edildi. Kendilerini kutluyorum" dedi. Ardından genel kurulda faaliyet raporu görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.