Serik Belediyespor'un yeni başkanı Şahin

SPOR 28.05.2022 - 13:28, Güncelleme: 28.05.2022 - 13:28
 

Serik Belediyespor'un yeni başkanı Şahin

TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor'un genel kurulunda İbrahim Şahin başkanlığa seçildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Ercan Aytaç yaptı. Tek adayın bulunduğu seçimde İbrahim Şahin ve listesi oy çokluğuyla yeni yönetimi oluşturdu. Başkanlığa seçilen İbrahim Şahin, "Eski başkanlarımızın hepsi abilerimiz, akıl danışanlarımızdır. Birleştirici bir güç olmaya biz devam edeceğiz. İlçede projeler yapacağımıza inanıyoruz. Spor, eğitim camiası ve farklı camialarda güzel projelere imza atacağız. Daha etkin bir kulüp bünyesi oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yönetim kurulumuz ile üstesinden geleceğimize inanıyoruz" diye konuştu. Şahin başkanlığındaki yönetim kurulunda Mehmet Latif Fidan, Yunus Ergin, Selim Şişman, Yusuf Çelik, Uğur Karahan, Alper Yıldırım, Cengiz Doğan, İbrahim Altınay, Yusuf Yılmaz, Mustafa Kara, Ramazan Tepe, Ramazan Kurşun, Mustafa Kaya, Gökhan Gürler yer aldı. 
TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor'un genel kurulunda İbrahim Şahin başkanlığa seçildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Ercan Aytaç yaptı. Tek adayın bulunduğu seçimde İbrahim Şahin ve listesi oy çokluğuyla yeni yönetimi oluşturdu. Başkanlığa seçilen İbrahim Şahin, "Eski başkanlarımızın hepsi abilerimiz, akıl danışanlarımızdır. Birleştirici bir güç olmaya biz devam edeceğiz. İlçede projeler yapacağımıza inanıyoruz. Spor, eğitim camiası ve farklı camialarda güzel projelere imza atacağız. Daha etkin bir kulüp bünyesi oluşturmak için elimizden gelen her şeyi yönetim kurulumuz ile üstesinden geleceğimize inanıyoruz" diye konuştu.


Şahin başkanlığındaki yönetim kurulunda Mehmet Latif Fidan, Yunus Ergin, Selim Şişman, Yusuf Çelik, Uğur Karahan, Alper Yıldırım, Cengiz Doğan, İbrahim Altınay, Yusuf Yılmaz, Mustafa Kara, Ramazan Tepe, Ramazan Kurşun, Mustafa Kaya, Gökhan Gürler yer aldı. 
TFF 2. LIG'DE MUCADELE EDEN SERIK BELEDIYESPOR'UN GENEL KURULUNDA IBRAHIM SAHIN BASKANLIGA SECILDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.