ADOPEN'den büyük sıçrama

GÜNDEM 31.05.2022 - 17:15, Güncelleme: 01.06.2022 - 12:25
 

ADOPEN'den büyük sıçrama

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunu açıkladı. ADOPEN, 500 sanayi kuruluşu içinde 13 basamak birden yükselirken, 2 Antalya firması daha listeye girdi.

haberimizvar.net- İSO tarafından geleneksel olarak her yıl yayımlanan, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu açıklandı. Firmaların 2021 yılı performanslarını baz alan rapora göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 3’ü Antalya’da.   Mustafa Sak’ın sahibi olduğu ADOPEN Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş, her yıl olduğu gibi bu yıl da listede yerini aldı. ADOPEN, üretimden satışlarda 13 sıra, net satışlarda ise 12 sıra birden yükselerek, 500 büyük sanayi kuruluşu arasında 213’üncü olmayı başardı. ADOPEN, aktif toplamda ise 147’nci sıraya oturdu.  'GURURLA BÜYÜYORUZ'  ADOPEN AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Gururla büyüyoruz, büyümeye devam edeceğiz. Ülkemiz için çalışıyoruz, çalışacağız. Bu başarımızda çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın başarısı vardır. Hep söylüyoruz, biz bir aileyiz. Özverili katkıları için çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyor ve gurur duyuyoruz" dedi.  Listeye Antalya'dan giren diğer iki firma ise ANKUTSAN ve Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. AŞ oldu. Merkezi Antalya dışında olup, üretimini Antalya OSB’deki tesislerinde sürdüren Namet Gıda San ve Tic. A.Ş. ve İstanbul Gübre Sanayii A.Ş. ile birlikte Antalya OSB ise Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu’nda 5 firma ile temsil edildi.  İLK TEBRİK BAŞKANLARDAN  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, İSO listesine giren firmaları sosyal medya hesabından kutladı. Çetin paylaşımında, "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan üyelerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.  İSO 500 listesinde yer alan bölge firmalarını kutlayan Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ise bir basın açıklaması yayımladı. Bahar açıklamasında şöyle dedi:  "Pandeminin olumsuz etkileri günden güne azalmış olsa da oldukça zor bir yıldı 2021. Turizm sezonuna pandeminin ilk yılında elde ettiği deneyimler ışığında hazırlanan Türkiye, güvenli turizm atağını, turizm çalışanlarına aşılamada öncelik tanıyarak bir kat daha artırdı. Uygulanansıkı salgın tedbirleri, yabancı misafir sayının ülke genelinde yüzde 88, Antalya’da ise yüzde 164 artmasına neden oldu. 30 milyon yabancı turistin 9 milyondan fazlasına ev sahipliği yapan Antalya, en zorlu koşullarda dahi ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu."
İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunu açıkladı. ADOPEN, 500 sanayi kuruluşu içinde 13 basamak birden yükselirken, 2 Antalya firması daha listeye girdi.

haberimizvar.net- İSO tarafından geleneksel olarak her yıl yayımlanan, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu açıklandı. Firmaların 2021 yılı performanslarını baz alan rapora göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 3’ü Antalya’da.

 

Mustafa Sak’ın sahibi olduğu ADOPEN Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş, her yıl olduğu gibi bu yıl da listede yerini aldı. ADOPEN, üretimden satışlarda 13 sıra, net satışlarda ise 12 sıra birden yükselerek, 500 büyük sanayi kuruluşu arasında 213’üncü olmayı başardı. ADOPEN, aktif toplamda ise 147’nci sıraya oturdu.

 'GURURLA BÜYÜYORUZ'

 ADOPEN AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, “Gururla büyüyoruz, büyümeye devam edeceğiz. Ülkemiz için çalışıyoruz, çalışacağız. Bu başarımızda çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın başarısı vardır. Hep söylüyoruz, biz bir aileyiz. Özverili katkıları için çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyor ve gurur duyuyoruz" dedi.

 Listeye Antalya'dan giren diğer iki firma ise ANKUTSAN ve Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. AŞ oldu. Merkezi Antalya dışında olup, üretimini Antalya OSB’deki tesislerinde sürdüren Namet Gıda San ve Tic. A.Ş. ve İstanbul Gübre Sanayii A.Ş. ile birlikte Antalya OSB ise Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu’nda 5 firma ile temsil edildi.

 İLK TEBRİK BAŞKANLARDAN

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, İSO listesine giren firmaları sosyal medya hesabından kutladı. Çetin paylaşımında, "Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan üyelerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 İSO 500 listesinde yer alan bölge firmalarını kutlayan Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ise bir basın açıklaması yayımladı. Bahar açıklamasında şöyle dedi:

 "Pandeminin olumsuz etkileri günden güne azalmış olsa da oldukça zor bir yıldı 2021. Turizm sezonuna pandeminin ilk yılında elde ettiği deneyimler ışığında hazırlanan Türkiye, güvenli turizm atağını, turizm çalışanlarına aşılamada öncelik tanıyarak bir kat daha artırdı. Uygulanansıkı salgın tedbirleri, yabancı misafir sayının ülke genelinde yüzde 88, Antalya’da ise yüzde 164 artmasına neden oldu. 30 milyon yabancı turistin 9 milyondan fazlasına ev sahipliği yapan Antalya, en zorlu koşullarda dahi ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.