Konyaaltı'ndan personele 500 TL zam

EKONOMİ 02.06.2022 - 17:26, Güncelleme: 02.06.2022 - 17:26
 

Konyaaltı'ndan personele 500 TL zam

Konyaaltı Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, sözleşmeli personelin net maaşına aylık 500 TL zam yapılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, başkanvekili Şevket Korkut başkanlığında yapıldı. CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP meclis üyeleri gündem dışı konuşmalarını yaptı. Ardından gündemde yer alan 12 madde oylamaya sunuldu. ŞEHİDİN İSMİ KONYAALTI'NDA YAŞAYACAK AK Parti Grup Sözcüsü Mahmut Ahı, geçen hafta şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in adının yaşatılması için meclise önergede bulundu. Meclis başkanı Şevket Korkut ise AK Parti Grup sözcüsünün önerisini kabul etti ve bir parkta Şehit Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in isminin yaşatılacağını söyledi. 500 TL ZAM Konyaaltı Belediyesi'nde çalışan sözleşmeli personelin net maaşına, 15 Haziran'dan itibaren 500 TL seyyanen artış uygulanmasıyla ilgili gündem maddesi, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Konyaaltı Belediyesi geçen ay da belediyede çalışan işçilere net maaş üzerinden 500 TL zam yapmıştı.
Konyaaltı Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, sözleşmeli personelin net maaşına aylık 500 TL zam yapılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, başkanvekili Şevket Korkut başkanlığında yapıldı. CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP meclis üyeleri gündem dışı konuşmalarını yaptı. Ardından gündemde yer alan 12 madde oylamaya sunuldu.

ŞEHİDİN İSMİ KONYAALTI'NDA YAŞAYACAK

AK Parti Grup Sözcüsü Mahmut Ahı, geçen hafta şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in adının yaşatılması için meclise önergede bulundu. Meclis başkanı Şevket Korkut ise AK Parti Grup sözcüsünün önerisini kabul etti ve bir parkta Şehit Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in isminin yaşatılacağını söyledi.

500 TL ZAM

Konyaaltı Belediyesi'nde çalışan sözleşmeli personelin net maaşına, 15 Haziran'dan itibaren 500 TL seyyanen artış uygulanmasıyla ilgili gündem maddesi, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Konyaaltı Belediyesi geçen ay da belediyede çalışan işçilere net maaş üzerinden 500 TL zam yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.