Hekimlerden yardım konseri

GÜNDEM 04.07.2022 - 15:56, Güncelleme: 04.07.2022 - 16:16
 

Hekimlerden yardım konseri

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı'nın (KAHEV) 'Doktorlar Eğitim İçin Söylüyor' adlı projesi ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen hekimler, Antalya'da konser verdi. Konserde sanatçı Ege’de sürpriz yaptı.

haberimizvar.net- Dünyanın ve Türkiye'nin farklı noktalarında çalışan kadın hekimler, hem çocukların eğitimine destek vermek hem de burs imkânı sağlamak için kurulan KAHEV'in 'Doktorlar Eğitim İçin Söylüyor' adlı projesi için Antalya'ya geldi. Türkiye'nin değişik illerinde gelen 100 doktordan oluşan koro ekibi ve 30 kişilik orkestra, Konyaaltı Açıkhava'da sahne aldı. Avustralya'dan gelen orkestra şefi İskender Ozan Toprak koordinatörlüğünde yaylı orkestra, Anadolu Rock konseri verdi. 1990'lı yıllara şarkıları ile damga vuran sanatçı Ege de destek için sahne aldı. Konsere gelen yüzlerce kişi, doktorların ve Ege'nin söylediği şarkılara eşlik etti. BAĞIŞLARLA BURS VERİLECEK Proje koordinatörü Dr. Nefise Akdemir, çocukların eğitimi için bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Meslektaşlarımız ile konserler veriyoruz. Maddi imkânsızlık nedeniyle eğitim güçlüğü çeken çocuklarımıza burs desteği sağlamak için bir amaç edindik. Bugüne kadar 2 konser gerçekleştirdik. İlkini 31 Mart 2022'de Antalya AKM salonunda gerçekleştirdik. İkinci konserimizi 19 Mart'ta Balıkesir'de gerçekleştirdik. Bu üçüncü konserimiz oldu. Projemiz içerisinde şu an koroda yer alan 100 hekimimiz var. Çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceği olması, umutlarının yok olmaması ve hayallerinin gerçek olabilmesi için hepimiz tek ses tek yürek olduk. Konser boyunca toplanan bağışlarla çocuklarımıza burs desteği vereceğiz" dedi. KORODAN EGE'YE 'YAZ AŞKI' JESTİ Konserde KAHEV, sanatçı Ege'ye plaket ve çiçek takdimi yaptı. Sahneden inen Ege'ye doktorların oluşturduğu koro, bir de sürpriz yaptı. Koro, Ege'nin meşhur şarkısı 'Yaz Aşkı'nı hep bir ağızdan söyledi. Sahneye geri dönen Ege, duygu dolu anlar yaşadı. Seyirciler de Ege'nin şarkısına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.
Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı'nın (KAHEV) 'Doktorlar Eğitim İçin Söylüyor' adlı projesi ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen hekimler, Antalya'da konser verdi. Konserde sanatçı Ege’de sürpriz yaptı.

haberimizvar.net- Dünyanın ve Türkiye'nin farklı noktalarında çalışan kadın hekimler, hem çocukların eğitimine destek vermek hem de burs imkânı sağlamak için kurulan KAHEV'in 'Doktorlar Eğitim İçin Söylüyor' adlı projesi için Antalya'ya geldi. Türkiye'nin değişik illerinde gelen 100 doktordan oluşan koro ekibi ve 30 kişilik orkestra, Konyaaltı Açıkhava'da sahne aldı. Avustralya'dan gelen orkestra şefi İskender Ozan Toprak koordinatörlüğünde yaylı orkestra, Anadolu Rock konseri verdi. 1990'lı yıllara şarkıları ile damga vuran sanatçı Ege de destek için sahne aldı. Konsere gelen yüzlerce kişi, doktorların ve Ege'nin söylediği şarkılara eşlik etti.
BAĞIŞLARLA BURS VERİLECEK
Proje koordinatörü Dr. Nefise Akdemir, çocukların eğitimi için bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Meslektaşlarımız ile konserler veriyoruz. Maddi imkânsızlık nedeniyle eğitim güçlüğü çeken çocuklarımıza burs desteği sağlamak için bir amaç edindik. Bugüne kadar 2 konser gerçekleştirdik. İlkini 31 Mart 2022'de Antalya AKM salonunda gerçekleştirdik. İkinci konserimizi 19 Mart'ta Balıkesir'de gerçekleştirdik. Bu üçüncü konserimiz oldu. Projemiz içerisinde şu an koroda yer alan 100 hekimimiz var. Çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceği olması, umutlarının yok olmaması ve hayallerinin gerçek olabilmesi için hepimiz tek ses tek yürek olduk. Konser boyunca toplanan bağışlarla çocuklarımıza burs desteği vereceğiz" dedi.
KORODAN EGE'YE 'YAZ AŞKI' JESTİ
Konserde KAHEV, sanatçı Ege'ye plaket ve çiçek takdimi yaptı. Sahneden inen Ege'ye doktorların oluşturduğu koro, bir de sürpriz yaptı. Koro, Ege'nin meşhur şarkısı 'Yaz Aşkı'nı hep bir ağızdan söyledi. Sahneye geri dönen Ege, duygu dolu anlar yaşadı. Seyirciler de Ege'nin şarkısına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.