Antalya’da böyle olur sahil açılışı

YEREL 24.07.2022 - 17:36, Güncelleme: 24.07.2022 - 17:36
 

Antalya’da böyle olur sahil açılışı

Manavgat Belediyesi'nce modern yüzüyle kente kazandırılan Sorgun Boğaz Halk Plajı, su sporları gösterisi, ColorFest ve Gece Yolcuları konseriyle açıldı.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi'nin düzenlemesi yapılarak turizme ve kente kazandırdığı Sorgun Boğaz Sahili Halk Plajı, muhteşem bir törenle açıldı. Açılışa, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce Manavgatlı katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kurdele kesiminden sonra Side'den getirilen golf araçlarına protokol üyeleriyle binerek 1.5 km'lik sahil bandında tanıtım gezisi düzenledi. TÜRK BAYRAKLI FLY BOARD, JETSKİ ve TEKNE ŞOV Bir yanda Toros dağları, bir yandan eşsiz güzelliğe sahip Manavgat Irmağı'nın yer aldığı Sorgun Boğaz Sahili, açılış töreninin ardından gün boyu süren etkinliklerle renklendi. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerde, su sporlarının düzenlediği özel jet ski şovları, deniz araçlarının Türk bayraklı korteji ve Flyboard gösterileri beğenildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin eğlenmelerini sağlamak amacıyla ilk olarak ColorFest (Boya Festivali) etkinliğini de DJ Partisi eşliğinde gerçekleştirdi. Gençler, hareketli müzikler eşliğinde birbirini boyayarak renkli ve unutulmaz anlar yaşadı. GECE YOLCULARI BÜYÜLEDİ Eğlenceli etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Sorgun Boğaz Sahili'nde Türk Pop Müziğinin sevilen grubu Gece Yolcuları muhteşem bir konser düzenledi. Pop müziğine damga vuran şarkılarıyla tanınan Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan, binlerce Manavgatlıyla birlikte beğenilen şarkıları büyük coşkuyla seslendirdi. Gece boyunca eğlenen gençler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e böylesine güzel bir günü organize ettiği için teşekkür etti.
Manavgat Belediyesi'nce modern yüzüyle kente kazandırılan Sorgun Boğaz Halk Plajı, su sporları gösterisi, ColorFest ve Gece Yolcuları konseriyle açıldı.

haberimizvar.net-

Manavgat Belediyesi'nin düzenlemesi yapılarak turizme ve kente kazandırdığı Sorgun Boğaz Sahili Halk Plajı, muhteşem bir törenle açıldı. Açılışa, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce Manavgatlı katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kurdele kesiminden sonra Side'den getirilen golf araçlarına protokol üyeleriyle binerek 1.5 km'lik sahil bandında tanıtım gezisi düzenledi.

TÜRK BAYRAKLI FLY BOARD, JETSKİ ve TEKNE ŞOV

Bir yanda Toros dağları, bir yandan eşsiz güzelliğe sahip Manavgat Irmağı'nın yer aldığı Sorgun Boğaz Sahili, açılış töreninin ardından gün boyu süren etkinliklerle renklendi. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerde, su sporlarının düzenlediği özel jet ski şovları, deniz araçlarının Türk bayraklı korteji ve Flyboard gösterileri beğenildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençlerin eğlenmelerini sağlamak amacıyla ilk olarak ColorFest (Boya Festivali) etkinliğini de DJ Partisi eşliğinde gerçekleştirdi. Gençler, hareketli müzikler eşliğinde birbirini boyayarak renkli ve unutulmaz anlar yaşadı.

GECE YOLCULARI BÜYÜLEDİ

Eğlenceli etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Sorgun Boğaz Sahili'nde Türk Pop Müziğinin sevilen grubu Gece Yolcuları muhteşem bir konser düzenledi. Pop müziğine damga vuran şarkılarıyla tanınan Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan, binlerce Manavgatlıyla birlikte beğenilen şarkıları büyük coşkuyla seslendirdi. Gece boyunca eğlenen gençler, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e böylesine güzel bir günü organize ettiği için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.