Bakan Nebati'nin müjdelerine ne kadar benziyor: Müjdemi isterim

GÜNDEM 26.07.2022 - 14:43, Güncelleme: 26.07.2022 - 14:43
 

Bakan Nebati'nin müjdelerine ne kadar benziyor: Müjdemi isterim

Yosi ile Mosi iki ortak Telaviv de kumaş mağazası işletiyorlarmış.

 Yosi ile Mosi iki ortak Telaviv de kumaş mağazası işletiyorlarmış.  Tam yeni sezon ürünlerinden alacaklar Yosi bir duyum almış, ertesi sezonun en moda rengi haki olacakmış. İki ortak ülkede ve çevre ülkelerde ne kadar haki renk kumaş var toparlamışlar. Başlamışlar müşteri beklemeye. Bir gün olmuş bir hafta olmuş bir ay olmuş gelen giden yok. neredeyse yıl sonu gelecek gelen sadece haki renk kumaşı görünce dönüp gidiyor. Bizim ikili iyice umutsuzluğa kapılmış. Derken Bir pazartesi günü Üniformalı bir subay içeri girip Haki renk kumaşları olup olmadığını sormuş. Bizim ikili olmaz mı deyince subay hiçbir yerde bulamadığını ellerindeki bütün kumaşları almak istediğini söylemiş. Bizimkiler fiyatı söyleyince Subay. Cuma günü mesai bitimine kadar olumsuz bir durum olursa size telgrafla bildiririm. Telgraf gelmezse tüm kumaşları sevk edin demiş ve ayrılmış. Cuma günü gelince telgrafın gelip gelmeyeceği stresi ile ikili beklemeye başlamış. Tam mesai bitmeye yakın postacı sokağa girmiş. Bir o dükkan bir bu dükkan derken saat tam 5 te bizimkilerin kapısından girince Moşi olduğu yere yığılıp kalmış. Yosi de yıkık vaziyette gidip telgrafı almış. Peşinden koşa koşa Moşi’nin yanına gelip dürtmüş. - Moşi, müjdemi isterim Annen ölmüş. NEBATİ'NİN MASALLARINA NE KADAR BENZİYOR Bakan Nebati’de durmadan vaatler ve tarihler veriyor, Türk halkı da bir umutla bekliyor ki, ekonomi düzelsin, enflasyon düşsün. Televizyonlardan iyi haberler yayınlansın. Millet Nebatinin vaatlerinin gerçekleşmesini beklerken kıçındaki donundan, işinden, aşından oldu. Nebati tam düzelecek diyor, akaryakıta zam geliyor. Nebati ve Reis konuştukça döviz artıyor.   Uluslararası kuruluşlar Türkiye’nin kredi limitini düşürüyor, Türk lirası Muz cumhuriyetlerinin parasının da altında değer buluyor.  Nebatinin altı aylık süresi bitti, tam Moşi müjdemi isterim saçmalığında ülke batmak üzere. Hükümet adamları durumu kurtarmak adına ihracat arttı, doğal gaz bulduk, önümüzde ki aylarda enflasyon düşecek, uzaya adam yollayacağız, altın rezervi bulduk, hatta Jelibon bile bulduk diye sevinirken, en son 15 Temmuz’da F- 16’ tı ya kafa atıp düşürenleri duyduk. Millet kafayı yemek üzere. Ülke her alanda battıkça, yerlerde sürünürken bunlar yeni yeni müjdelerle yalan söyleyip milleti uyutmaya çalışıyor. Bunların en büyük müjdesi sandığı milletin önüne koymak olacak, yoksa Moşi müjde anan ölmüşten beter olacağız.
Yosi ile Mosi iki ortak Telaviv de kumaş mağazası işletiyorlarmış.

 Yosi ile Mosi iki ortak Telaviv de kumaş mağazası işletiyorlarmış. 

Tam yeni sezon ürünlerinden alacaklar Yosi bir duyum almış, ertesi sezonun en moda rengi haki olacakmış. İki ortak ülkede ve çevre ülkelerde ne kadar haki renk kumaş var toparlamışlar. Başlamışlar müşteri beklemeye.
Bir gün olmuş bir hafta olmuş bir ay olmuş gelen giden yok. neredeyse yıl sonu gelecek gelen sadece haki renk kumaşı görünce dönüp gidiyor. Bizim ikili iyice umutsuzluğa kapılmış. Derken Bir pazartesi günü Üniformalı bir subay içeri girip Haki renk kumaşları olup olmadığını sormuş. Bizim ikili olmaz mı deyince subay hiçbir yerde bulamadığını ellerindeki bütün kumaşları almak istediğini söylemiş. Bizimkiler fiyatı söyleyince Subay.
Cuma günü mesai bitimine kadar olumsuz bir durum olursa size telgrafla bildiririm. Telgraf gelmezse tüm kumaşları sevk edin demiş ve ayrılmış.
Cuma günü gelince telgrafın gelip gelmeyeceği stresi ile ikili beklemeye başlamış. Tam mesai bitmeye yakın postacı sokağa girmiş. Bir o dükkan bir bu dükkan derken saat tam 5 te bizimkilerin kapısından girince Moşi olduğu yere yığılıp kalmış. Yosi de yıkık vaziyette gidip telgrafı almış.

Peşinden koşa koşa Moşi’nin yanına gelip dürtmüş.

- Moşi, müjdemi isterim Annen ölmüş.
NEBATİ'NİN MASALLARINA NE KADAR BENZİYOR
Bakan Nebati’de durmadan vaatler ve tarihler veriyor, Türk halkı da bir umutla bekliyor ki, ekonomi düzelsin, enflasyon düşsün.
Televizyonlardan iyi haberler yayınlansın.
Millet Nebatinin vaatlerinin gerçekleşmesini beklerken kıçındaki donundan, işinden, aşından oldu.
Nebati tam düzelecek diyor, akaryakıta zam geliyor.
Nebati ve Reis konuştukça döviz artıyor.
 
Uluslararası kuruluşlar Türkiye’nin kredi limitini düşürüyor, Türk lirası Muz cumhuriyetlerinin parasının da altında değer buluyor. 
Nebatinin altı aylık süresi bitti, tam Moşi müjdemi isterim saçmalığında ülke batmak üzere.
Hükümet adamları durumu kurtarmak adına ihracat arttı, doğal gaz bulduk, önümüzde ki aylarda enflasyon düşecek, uzaya adam yollayacağız, altın rezervi bulduk, hatta Jelibon bile bulduk diye sevinirken, en son 15 Temmuz’da F- 16’ tı ya kafa atıp düşürenleri duyduk.
Millet kafayı yemek üzere.
Ülke her alanda battıkça, yerlerde sürünürken bunlar yeni yeni müjdelerle yalan söyleyip milleti uyutmaya çalışıyor.


Bunların en büyük müjdesi sandığı milletin önüne koymak olacak, yoksa Moşi müjde anan ölmüşten beter olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.