Sanayi esnafında tapu sevinci

GÜNDEM 29.07.2022 - 12:20, Güncelleme: 29.07.2022 - 14:19
 

Sanayi esnafında tapu sevinci

Antalya'nın Demre ilçesi Sanayi Sitesi esnafı tapu sevinci yaşadı. Esnaf, yeni yapılan Demre Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinin tapusunu aldı.

haberimizvar.net- Demre Belediyesi tarafından Demre Çayı'nın Beymelek Mahallesi kıyısında inşa edilen yeni Demre Sanayi Sitesi tamamlandı. Yeni sanayi sitesinde bulunan 75 iş yeri tamamlandı. İş yerlerinden 50'sinin tapusu daha önce Demre Belediyesi tarafından sanayi esnafına dağıtılmıştı. Kalan 25 iş yerinin tapusu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Demre Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen tapu teslim törenine, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Başkan Yardımcısı Salih Günay, belediye çalışanları ve hak sahibi sanayi esnafı katıldı. Törende bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre Sanayi Sitesi esnafımız, yılladır çok kötü koşullarda hizmet veriyordu. Şu andaki sanayi sitemiz gerçekten çok kötü durumda. Yeni yaptırdığımız sanayi sitesi ile adı konmamış bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Eski sanayi sitesindeki köhne iş yerlerinin yerine, modern iş yerlerini sizlere teslim ediyoruz. Yeni Demre Sanayi Sitesi'nin alt yapısı ve dükkanlar tamamlandı. Kanalizasyon şebekesi, su şebekesi ve yolları tamamlandı. Alt yapı her yönü ile hazır. Şu günlerde AKDENİZ EDAŞ  tarafından elektrik trafosu kuruluyor. Trafo tamamlanıp, elektrik verilince yeni iş yerlerinize taşınacaksınız. Daha önce 50 iş yerinin tapusunu dağıttık. Bugün sizlere kalan 25 tapuyu teslim edeceğiz. Hepinize hayırlı oldun" dedi. Konuşmanın ardından 25 esnafa tapuları tek tek dağıtıldı. Esnaflar Başkan Kocakaya'ya teşekkür ederek, 20 yıllık rüyanın gerçeğe dönüştüğünü söyledi.  
Antalya'nın Demre ilçesi Sanayi Sitesi esnafı tapu sevinci yaşadı. Esnaf, yeni yapılan Demre Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinin tapusunu aldı.

haberimizvar.net- Demre Belediyesi tarafından Demre Çayı'nın Beymelek Mahallesi kıyısında inşa edilen yeni Demre Sanayi Sitesi tamamlandı. Yeni sanayi sitesinde bulunan 75 iş yeri tamamlandı. İş yerlerinden 50'sinin tapusu daha önce Demre Belediyesi tarafından sanayi esnafına dağıtılmıştı. Kalan 25 iş yerinin tapusu düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Demre Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen tapu teslim törenine, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Başkan Yardımcısı Salih Günay, belediye çalışanları ve hak sahibi sanayi esnafı katıldı.


Törende bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre Sanayi Sitesi esnafımız, yılladır çok kötü koşullarda hizmet veriyordu. Şu andaki sanayi sitemiz gerçekten çok kötü durumda. Yeni yaptırdığımız sanayi sitesi ile adı konmamış bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Eski sanayi sitesindeki köhne iş yerlerinin yerine, modern iş yerlerini sizlere teslim ediyoruz. Yeni Demre Sanayi Sitesi'nin alt yapısı ve dükkanlar tamamlandı. Kanalizasyon şebekesi, su şebekesi ve yolları tamamlandı. Alt yapı her yönü ile hazır. Şu günlerde AKDENİZ EDAŞ  tarafından elektrik trafosu kuruluyor. Trafo tamamlanıp, elektrik verilince yeni iş yerlerinize taşınacaksınız. Daha önce 50 iş yerinin tapusunu dağıttık. Bugün sizlere kalan 25 tapuyu teslim edeceğiz. Hepinize hayırlı oldun" dedi.

Konuşmanın ardından 25 esnafa tapuları tek tek dağıtıldı. Esnaflar Başkan Kocakaya'ya teşekkür ederek, 20 yıllık rüyanın gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.