Tabutuna Türk Bayrağı sarılacak

GÜNDEM 29.07.2022 - 14:43, Güncelleme: 29.07.2022 - 14:43
 

Tabutuna Türk Bayrağı sarılacak

Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Eşi Hansu İrem'in üç vasiyetini belirttiği İlhan İrem'in cenaze programı belli oldu.

haberimizvar.net- Çok sayıda kült şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem'in ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. İlhan İrem, vasiyetinde belirttiği gibi son yolculuğuna uğurlanacak. İrem, tabutunun Türk Bayrağı'na sarılmasını, AKM de tören düzenlenmesini ve Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilmeyi vasiyet etmişti. Sanatçının naaşı vasiyetine uygun olarak yarın saat 09.00'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nden alınarak 12.00'de AKM de düzenlenecek törene getirilecek. Bebek Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.  
Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Eşi Hansu İrem'in üç vasiyetini belirttiği İlhan İrem'in cenaze programı belli oldu.

haberimizvar.net- Çok sayıda kült şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem'in ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

İlhan İrem, vasiyetinde belirttiği gibi son yolculuğuna uğurlanacak. İrem, tabutunun Türk Bayrağı'na sarılmasını, AKM de tören düzenlenmesini ve Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilmeyi vasiyet etmişti. Sanatçının naaşı vasiyetine uygun olarak yarın saat 09.00'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nden alınarak 12.00'de AKM de düzenlenecek törene getirilecek. Bebek Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.