Sağlık- Sen genel kurul yaptı

GÜNDEM 05.08.2022 - 13:48, Güncelleme: 05.08.2022 - 13:48
 

Sağlık- Sen genel kurul yaptı

Sağlık-Sen Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mimar Sinan Kongre Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Sağlık-Sen Antalya Şubesi mevcut Başkanı Sinan Kuluöztürk yeniden seçildi.

haberimizvar.net- Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mimar Sinan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Sağlık-Sen Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda divan başkanlığına Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Durali Baki getirildi. Genel kurula AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, Memur-Sen İl temsilcisi Ünal Hisarkaya, Memur-Sen Antalya Şube Başkanları, Semih Durmuş Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Yusuf Dural Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Antalya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Genel kurulda konuşma yapan mevcut başkan Sinan Kuluöztürk, “Bizler köklü bir sendikanın mirasçıları, büyük bir sendikanın temsilcileriyiz. Bizler sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umutlarıyız. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına hizmetkar olma idealimizden hiç sapmadık, her zaman hakkın gücüne inandık. Fatih’in dediği gibi, ‘Geçmişini bil ki geleceğe ışık olasın, senin kudretinin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamasın’ Hala yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bugün Sağlık-Sen tarihinden aldığı güçle, her alanda büyük bir mücadele içerisindedir. Değerli delegasyon, kıymetli misafirler, yapmak isteyip de yapamadıklarımızı, eksik kalan projelerimizi hayata geçirmek adına, bir dönem daha birlikte düşünmek, birlikte üretmek ve birlikte yol yürümek adına, ahengi bozmadan, kimseyi ötekileştirmeden yan yana, omuz omuza bir ekip olmak adına, birlikte hayal kurup bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyorum. Sizlerin desteği ve teveccühü ile 6. Olağan Genel Kurul’da bir dönem daha şube başkanlığına adayım” dedi.  “SORUN, SAĞLIKTA ŞİDDET” Sağlık çalışanlarının işlerini büyük bir baskı ve stres altında yaparken; şiddete uğramaları, darp edilmeleri, yaralanmaları ve öldürülmelerini kabul etmediklerini belirten Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş , “Sağlık-Sen olarak adaletsizliğe hayır diyoruz. Sağlık çalışanlarını bölen ayrıştıran bütün uygulamaları elimizin tersiyle itiyoruz. Sağlıkta şiddetin kökü kazınmalıdır. Sağlık çalışanlarına kalkan el cezasız kalmamalı” diye konuştu.  
Sağlık-Sen Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mimar Sinan Kongre Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Sağlık-Sen Antalya Şubesi mevcut Başkanı Sinan Kuluöztürk yeniden seçildi.

haberimizvar.net- Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Mimar Sinan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Sağlık-Sen Antalya Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda divan başkanlığına Sağlık-Sen Genel Başkan vekili Durali Baki getirildi. Genel kurula AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, Memur-Sen İl temsilcisi Ünal Hisarkaya, Memur-Sen Antalya Şube Başkanları, Semih Durmuş Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Yusuf Dural Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Antalya İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Genel kurulda konuşma yapan mevcut başkan Sinan Kuluöztürk, “Bizler köklü bir sendikanın mirasçıları, büyük bir sendikanın temsilcileriyiz. Bizler sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umutlarıyız. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına hizmetkar olma idealimizden hiç sapmadık, her zaman hakkın gücüne inandık. Fatih’in dediği gibi, ‘Geçmişini bil ki geleceğe ışık olasın, senin kudretinin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamasın’ Hala yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bugün Sağlık-Sen tarihinden aldığı güçle, her alanda büyük bir mücadele içerisindedir. Değerli delegasyon, kıymetli misafirler, yapmak isteyip de yapamadıklarımızı, eksik kalan projelerimizi hayata geçirmek adına, bir dönem daha birlikte düşünmek, birlikte üretmek ve birlikte yol yürümek adına, ahengi bozmadan, kimseyi ötekileştirmeden yan yana, omuz omuza bir ekip olmak adına, birlikte hayal kurup bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyorum. Sizlerin desteği ve teveccühü ile 6. Olağan Genel Kurul’da bir dönem daha şube başkanlığına adayım” dedi.

 “SORUN, SAĞLIKTA ŞİDDET”

Sağlık çalışanlarının işlerini büyük bir baskı ve stres altında yaparken; şiddete uğramaları, darp edilmeleri, yaralanmaları ve öldürülmelerini kabul etmediklerini belirten Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş , “Sağlık-Sen olarak adaletsizliğe hayır diyoruz. Sağlık çalışanlarını bölen ayrıştıran bütün uygulamaları elimizin tersiyle itiyoruz. Sağlıkta şiddetin kökü kazınmalıdır. Sağlık çalışanlarına kalkan el cezasız kalmamalı” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.