Nebati'nin 'enflasyon' açıklamalarına gönderme

GÜNDEM 10.08.2022 - 10:10, Güncelleme: 10.08.2022 - 10:10
 

Nebati'nin 'enflasyon' açıklamalarına gönderme

Mizah dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin enflasyon açıklamalarına yer verdi.

haberimizvar.net- Haftalık mizah dergisi Uykusuz; bu haftaki kapağında, yabancı bir bakanla arasında geçen diyaloğu "Yabancı bakan bana enflasyonumuzun yüksekliğinden bahsetti. Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz yüzde 10'luk enflasyonla sokağa çıkamıyorsunuz" ifadeleriyle anlatan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye gönderme yaptı. Nebati'nin bu sözlerinin hatırlatıldığı kapakta "Enflasyon arttıkça sokak tatil yeri gibi oldu" ifadelerine yer verildi. Uykusuz dergisinin kapağı şu şekilde: #Uykusuz (777) yarın bayilerde!
Mizah dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin enflasyon açıklamalarına yer verdi.
haberimizvar.net- Haftalık mizah dergisi Uykusuz; bu haftaki kapağında, yabancı bir bakanla arasında geçen diyaloğu "Yabancı bakan bana enflasyonumuzun yüksekliğinden bahsetti. Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz yüzde 10'luk enflasyonla sokağa çıkamıyorsunuz" ifadeleriyle anlatan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye gönderme yaptı.

Nebati'nin bu sözlerinin hatırlatıldığı kapakta "Enflasyon arttıkça sokak tatil yeri gibi oldu" ifadelerine yer verildi.

Uykusuz dergisinin kapağı şu şekilde:

                                                                                            </div>
                                                                                                                                                                                                                                                            <div class=

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.