Türkeş’in Antalya’da doktorluk yapan kızı da ülkeyi terk etti

GÜNDEM 10.08.2022 - 16:49, Güncelleme: 10.08.2022 - 16:49
 

Türkeş’in Antalya’da doktorluk yapan kızı da ülkeyi terk etti

AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş‘in Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan kızı Muzaffer Şükriye Aliye Türkeş Demir'in, Türkiye’yi terk ederek Londra’da bir hastanede yardımcı doktor olarak çalışmaya başladı.

haberimizvar.net- Yurt dışına giden doktorların arasında tanınan bir isim daha dahil oldu. Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, kaleme aldığı yazısında AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in doktor kızının yurt dışına yerleştiğini ifade etti. Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın giderlerse gitsin sözlerini hatırlatan Pehlivan, bu yıl yurt dışına giden doktorların rakamlarını verdi.  Yurt dışına giden doktorlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınındaki bir ismin kızı da dahil olduğunu  "AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in kızından bahsediyorum...Evet, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in torununu anlatıyorum... Uzun bir adı var: Muzaffer Şükriye Aliye Türkeş Demir." sözleriyle belirtti. Uzmanlığı nöroloji olan Demir'in en son Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevi yaptığını ifade eden Pehlivan, "Öğrendim ki geçen yıl ülkeyi terk etmiş. Ailesiyle İngiltere’ye yerleşmiş. Orada Royal London Hospital adlı Londra’nın doğusundaki bir hastanede çalışmaya başlamış." sözlerini kullandı. Avrupa'ya giden ve kanser cerrahı olmasına rağmen prosedürlerin tamamlanmasını beklerken kasiyerlik yapan doktorların var olduğundan bahseden Pehlivan "Türkiye’de nörolog olan Muzaffer Türkeş Demir, İngiltere’de doktor olmak için gereken sınavları daha geçmeden vatanı terk etmiş. Halen geçmesi gereken aşamalar var. Bundandır ki, şu an Londra’da “medical support worker” yani “tıbbi destek çalışanı” olarak görev yapıyor. Bir nevi şimdilik doktor değil, doktor yardımcısı... " sözlerini kullandı. 
AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş‘in Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan kızı Muzaffer Şükriye Aliye Türkeş Demir'in, Türkiye’yi terk ederek Londra’da bir hastanede yardımcı doktor olarak çalışmaya başladı.

haberimizvar.net- Yurt dışına giden doktorların arasında tanınan bir isim daha dahil oldu. Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, kaleme aldığı yazısında AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in doktor kızının yurt dışına yerleştiğini ifade etti.

Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın giderlerse gitsin sözlerini hatırlatan Pehlivan, bu yıl yurt dışına giden doktorların rakamlarını verdi. 

Yurt dışına giden doktorlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınındaki bir ismin kızı da dahil olduğunu  "AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in kızından bahsediyorum...Evet, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in torununu anlatıyorum... Uzun bir adı var: Muzaffer Şükriye Aliye Türkeş Demir." sözleriyle belirtti.

Uzmanlığı nöroloji olan Demir'in en son Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevi yaptığını ifade eden Pehlivan, "Öğrendim ki geçen yıl ülkeyi terk etmiş. Ailesiyle İngiltere’ye yerleşmiş. Orada Royal London Hospital adlı Londra’nın doğusundaki bir hastanede çalışmaya başlamış." sözlerini kullandı.

Avrupa'ya giden ve kanser cerrahı olmasına rağmen prosedürlerin tamamlanmasını beklerken kasiyerlik yapan doktorların var olduğundan bahseden Pehlivan "Türkiye’de nörolog olan Muzaffer Türkeş Demir, İngiltere’de doktor olmak için gereken sınavları daha geçmeden vatanı terk etmiş. Halen geçmesi gereken aşamalar var. Bundandır ki, şu an Londra’da “medical support worker” yani “tıbbi destek çalışanı” olarak görev yapıyor. Bir nevi şimdilik doktor değil, doktor yardımcısı... " sözlerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.