Eğitim için Antalya’da buluştular

YEREL 12.08.2022 - 11:09, Güncelleme: 12.08.2022 - 11:09
 

Eğitim için Antalya’da buluştular

Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk, Antalya’daki rotary kulüplerinin başkanları ile bir araya geldi. Burada bir basın toplantısı düzenleyen Öztürk, “ Amacımız toplumda daha az şanslı kesimlere yardım edebilmek.” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da faaliyet gösteren rotary kulüpleri başkanları ile bir toplantı gerçekleştiren Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk,  gazetecilere de çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Rotaryin Türkiye'de yeterince tanınmadığını ve hatta yanlış algıların olduğunu söyleyen Öztürk, “Gizli saklı hiçbir şeyimiz yok. Rotary ile masonlar arasında hiçbir bağ yok. “ dedi. Öztürk, Türkiye’de 39 şehirde 400 rotary kulübü bulunduğunu ve 10 bin üyeleri olduğunu açıkladı. EĞİTİME KATKI SAĞLIYORUZ Türkiye'de 28 tane adında rotary geçen okulları olduğunu ve bu okulların tamamının rotaryenler tarafından yapılıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandığını anlatan Öztürk, bununla birlikte her sene bin  civarında öğrenciye burs verdiklerini söyledi. Öztürk liderlik programları ile binlerce öğrenciye vizyon kazandırmak için çalışma yapıldığını da sözlerine ekledi. Önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları da anlatan Öztürk, kısa dönemde Antalya'da yapacakları Barış Konferansı, Uluslararası Golf Turnuvası, genetik metabolik hastalıklara yönelik cihaz bağışı ile Muratpaşa'da bir ortaokula yapacakları altyapı yenileme projelerinin müjdesini verdi. Öztürk, “ Temel amacımız toplumda daha az şanslı kesimlere yardım edebilmek” dedi.   
Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk, Antalya’daki rotary kulüplerinin başkanları ile bir araya geldi. Burada bir basın toplantısı düzenleyen Öztürk, “ Amacımız toplumda daha az şanslı kesimlere yardım edebilmek.” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’da faaliyet gösteren rotary kulüpleri başkanları ile bir toplantı gerçekleştiren Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyon Başkanı Emre Öztürk,  gazetecilere de çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Rotaryin Türkiye'de yeterince tanınmadığını ve hatta yanlış algıların olduğunu söyleyen Öztürk, “Gizli saklı hiçbir şeyimiz yok. Rotary ile masonlar arasında hiçbir bağ yok. “ dedi. Öztürk, Türkiye’de 39 şehirde 400 rotary kulübü bulunduğunu ve 10 bin üyeleri olduğunu açıkladı.

EĞİTİME KATKI SAĞLIYORUZ

Türkiye'de 28 tane adında rotary geçen okulları olduğunu ve bu okulların tamamının rotaryenler tarafından yapılıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandığını anlatan Öztürk, bununla birlikte her sene bin  civarında öğrenciye burs verdiklerini söyledi. Öztürk liderlik programları ile binlerce öğrenciye vizyon kazandırmak için çalışma yapıldığını da sözlerine ekledi. Önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları da anlatan Öztürk, kısa dönemde Antalya'da yapacakları Barış Konferansı, Uluslararası Golf Turnuvası, genetik metabolik hastalıklara yönelik cihaz bağışı ile Muratpaşa'da bir ortaokula yapacakları altyapı yenileme projelerinin müjdesini verdi. Öztürk, “ Temel amacımız toplumda daha az şanslı kesimlere yardım edebilmek” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.