Melek Mosso’dan Manavgat’ta 30 Ağustos konseri

YEREL 18.08.2022 - 12:09, Güncelleme: 18.08.2022 - 12:09
 

Melek Mosso’dan Manavgat’ta 30 Ağustos konseri

Ünlü Pop müzik sanatçısı Melek Mosso 30 Ağustos Zaferinin 100. yılında Manavgat’ta konser verecek.

habeimizvar.net- Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılını daha coşkulu bir şekilde kutlaması amacıyla bir dizi etkinlik organize etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen öncülüğünde düzenlenecek olan bayraklı meşaleli fener alayı sonrasında ünlü pop müzik sanatçısı Melek Mosso konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılacağı Fener Alayı, Saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak.  FENER ALAYI, HAVAİ FİŞEK ve KONSER Belediyenin Manavgat halkına dağıtacağı meşaleler ve bayraklarla coşkulu bir şekilde yürüyecek olan Manavgatlılar, havai fişek gösterisi ve Melek Mosso konserini izlemek için Atatürk Kültür Merkezine ulaşacak. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Manavgat halkına hitabı ve havai fişek gösterisi sonrasında ünlü sanatçı Melek Mosso sahne alacak. Melek Mosso en güzel şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Mosso hayranlarının heyecanlı bekleyişi şimdiden başladı.
Ünlü Pop müzik sanatçısı Melek Mosso 30 Ağustos Zaferinin 100. yılında Manavgat’ta konser verecek.

habeimizvar.net- Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 30 Ağustos Zaferinin 100. Yılını daha coşkulu bir şekilde kutlaması amacıyla bir dizi etkinlik organize etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen öncülüğünde düzenlenecek olan bayraklı meşaleli fener alayı sonrasında ünlü pop müzik sanatçısı Melek Mosso konser verecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılacağı Fener Alayı, Saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak.

 FENER ALAYI, HAVAİ FİŞEK ve KONSER

Belediyenin Manavgat halkına dağıtacağı meşaleler ve bayraklarla coşkulu bir şekilde yürüyecek olan Manavgatlılar, havai fişek gösterisi ve Melek Mosso konserini izlemek için Atatürk Kültür Merkezine ulaşacak. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Manavgat halkına hitabı ve havai fişek gösterisi sonrasında ünlü sanatçı Melek Mosso sahne alacak. Melek Mosso en güzel şarkılarını Manavgatlılar için seslendirecek. Mosso hayranlarının heyecanlı bekleyişi şimdiden başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.