Kemerli gençlerden konser

YAŞAM 20.08.2022 - 09:41, Güncelleme: 20.08.2022 - 09:41
 

Kemerli gençlerden konser

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, konser verdi.

haberimizvar.net-  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Beldibi Mahallesi’nde bulunan Rixos Sun Gate Otel’in çocuk bölümünde konser verdi. Kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan ve şefliğini Furkan Üstündağ’ın kurduğu orkestra, otelde tatil yapan yerli ve yabancı misafirlere ve çocuklara verdiği konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Seslendirdiği şarkılarla tatilini sürdüren misafirlere eğlenceli anlar yaşatan orkestra, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak konseri izlemeye gelenleri adeta büyüledi.  
Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, konser verdi.

haberimizvar.net-   Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Beldibi Mahallesi’nde bulunan Rixos Sun Gate Otel’in çocuk bölümünde konser verdi.

Kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan ve şefliğini Furkan Üstündağ’ın kurduğu orkestra, otelde tatil yapan yerli ve yabancı misafirlere ve çocuklara verdiği konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Seslendirdiği şarkılarla tatilini sürdüren misafirlere eğlenceli anlar yaşatan orkestra, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak konseri izlemeye gelenleri adeta büyüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.