Seçimde liste rengini açıkladı

GÜNDEM 24.08.2022 - 20:22, Güncelleme: 24.08.2022 - 20:25
 

Seçimde liste rengini açıkladı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Ekim ayında başlayacak oda seçimleri öncesi liste renginin kırmızı, sloganının ise ‘Birlikten Güçlü Ticarete’ diye duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçim takvimi Ekim ayında start alacak. Seçimlerle ilgili son ATSO Meclisi’nde konuşan Başkanı Davut Çetin, “ Odalar ve Borsalar Birliğimizden oda seçimlerine ilişkin yazı geçen hafta geldi. Üyelerimizin kayıt durumunu kontrol etmeleri için duyuruyu yapıyoruz ve böylece süreci başlatmış olacağız, Ekim, Kasım aylarında seçimlerimizi yapacağız. Oda seçimleri bir demokrasi şölenidir. 140 yıllık çınar olan odamızın köklü bir kurumsal kültürü ve geleneği vardır. Hepimiz bu kurumsal kültüre sahip çıkmak ve geliştirmek için çaba harcıyoruz.  Komitelerimiz, meclisimiz her zaman bu kurumsal kültür ve sorumlulukla çalışmaktadır. Bu sürecin de odamıza yakışan bir olgunluk ve nezaket çerçevesinde yaşanacağına inanıyorum” diye konuşmuştu. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Bugün de sosyal medya hesabından seçimlerde liste rengini duyuran Davut Çetin, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde liste rengimiz kırmızı, #BirliktenGüçlüTicarete diyerek kırmızı listede buluşuyoruz:”      
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Ekim ayında başlayacak oda seçimleri öncesi liste renginin kırmızı, sloganının ise ‘Birlikten Güçlü Ticarete’ diye duyurdu.

haberimizvar.net-  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçim takvimi Ekim ayında start alacak. Seçimlerle ilgili son ATSO Meclisi’nde konuşan Başkanı Davut Çetin, “ Odalar ve Borsalar Birliğimizden oda seçimlerine ilişkin yazı geçen hafta geldi. Üyelerimizin kayıt durumunu kontrol etmeleri için duyuruyu yapıyoruz ve böylece süreci başlatmış olacağız, Ekim, Kasım aylarında seçimlerimizi yapacağız. Oda seçimleri bir demokrasi şölenidir. 140 yıllık çınar olan odamızın köklü bir kurumsal kültürü ve geleneği vardır. Hepimiz bu kurumsal kültüre sahip çıkmak ve geliştirmek için çaba harcıyoruz.  Komitelerimiz, meclisimiz her zaman bu kurumsal kültür ve sorumlulukla çalışmaktadır. Bu sürecin de odamıza yakışan bir olgunluk ve nezaket çerçevesinde yaşanacağına inanıyorum” diye konuşmuştu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Bugün de sosyal medya hesabından seçimlerde liste rengini duyuran Davut Çetin, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “ Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde liste rengimiz kırmızı, #BirliktenGüçlüTicarete diyerek kırmızı listede buluşuyoruz:”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.