Siyahkoç’tan ziyaret turu

SİYASET 25.08.2022 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 15:50
 

Siyahkoç’tan ziyaret turu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ve yönetimi Akdeniz Konyalılar Federasyon Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz’i ziyaret etti

Haberimizvar - DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ve yönetimi sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Kepez’in son durağı aşure etkinliği düzenleyen Akdeniz Konyalılar Federasyonu oldu. Yapılan ziyarette olumlu dönüşler alan Siyahkoç, memnuniyetini dile getirdi. Siyahkoç,  DEVA Partisi Genel Başkanları Ali Babacan’ın selamını iletip partilerinin değer ve ilkeleri hakkında bilgi verdi. STK’LAR ÖNEMLİ Sivil tolum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirten DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Toplumlar kültürüyle, geleneğiyle yaşar. Bu anlamda Konya bizim için çok önemli. Bizi aşure etkinliğine davet eden Federasyon başkanımız Cengiz beyin çalışmalarını yakından devam ediyoruz. Kendisine hem partimiz hem de sivil toplum kuruluşlarına yönelik projelerimiz hakkında bilgi verdik” dedi. DEVA SAHADA DEVA Kepez teşkilatı daha sonra Pazar ziyareti ile esnafın sesine kulak verdi. Vatandaşlardan yakın ilgi gördüklerini belirten İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, Yaşanan ekonomik kriz vatandaşın belini bükmüş durumda. Artık değişim istiyorlar. Çözüm de çare de DEVA’da. Az kaldı geliyoruz” dedi. DEVA’ın sonraki ziyareti ise ALEVİ Kültür Dernekleri Kepez Şubesi’ne oldu. Burada başkan Seher Yılmaz ve yönetimiyle sohbet eden Siyahkoç, sorunları dinleyip çözüm önerilerini anlattı. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ve yönetimi Akdeniz Konyalılar Federasyon Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz’i ziyaret etti

Haberimizvar - DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç ve yönetimi sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Kepez’in son durağı aşure etkinliği düzenleyen Akdeniz Konyalılar Federasyonu oldu. Yapılan ziyarette olumlu dönüşler alan Siyahkoç, memnuniyetini dile getirdi. Siyahkoç,   DEVA Partisi Genel Başkanları Ali Babacan’ın selamını iletip partilerinin değer ve ilkeleri hakkında bilgi verdi.

STK’LAR ÖNEMLİ

Sivil tolum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirten DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Toplumlar kültürüyle, geleneğiyle yaşar. Bu anlamda Konya bizim için çok önemli. Bizi aşure etkinliğine davet eden Federasyon başkanımız Cengiz beyin çalışmalarını yakından devam ediyoruz. Kendisine hem partimiz hem de sivil toplum kuruluşlarına yönelik projelerimiz hakkında bilgi verdik” dedi.

DEVA SAHADA

DEVA Kepez teşkilatı daha sonra Pazar ziyareti ile esnafın sesine kulak verdi. Vatandaşlardan yakın ilgi gördüklerini belirten İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, Yaşanan ekonomik kriz vatandaşın belini bükmüş durumda. Artık değişim istiyorlar. Çözüm de çare de DEVA’da. Az kaldı geliyoruz” dedi. DEVA’ın sonraki ziyareti ise ALEVİ Kültür Dernekleri Kepez Şubesi’ne oldu. Burada başkan Seher Yılmaz ve yönetimiyle sohbet eden Siyahkoç, sorunları dinleyip çözüm önerilerini anlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.