Antalya’da okul servis ücretleri zamlandı

EĞİTİM 03.09.2022 - 03:13, Güncelleme: 03.09.2022 - 03:13
 

Antalya’da okul servis ücretleri zamlandı

İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra Antalya’da da servisçiler okullar açılmadan önce Antalya'da servis ücretlerine yüzde 30 zam talebine UKOME Genel Kurulu’nda kabul edildi. Karar Başkan Böcek’in onayına sunuldu.

Okulların açılmasına sayılı günler kala İstanbul, İzmir ve Ankara’da servis ücretlerine 25-35 arasında zam yapıldı. Antalya’da da UKOME Genel Kurulu’nda servisçiler yüzde 30 oranında zam talebinde bulundu. UKOME Genel Kurulu’nda kabul edilen zam talebi 5 Eylül Pazartesi günü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in onayına sunulacak. Kabul edilirse Antalya'da servis ücretleri 0-3 km arası 500 lira olacak. GİDERLER ARTTI Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası; ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, yedek parça, işçilik ve lastik fiyatlarına yapılan zamlar, araç sigortaları ile birlikte mazot fiyatlarına gelen zamları gerekçe göstererek servis ücretlerine zam talebinde bulunduklarını açıkladı.   
İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra Antalya’da da servisçiler okullar açılmadan önce Antalya'da servis ücretlerine yüzde 30 zam talebine UKOME Genel Kurulu’nda kabul edildi. Karar Başkan Böcek’in onayına sunuldu.

Okulların açılmasına sayılı günler kala İstanbul, İzmir ve Ankara’da servis ücretlerine 25-35 arasında zam yapıldı. Antalya’da da UKOME Genel Kurulu’nda servisçiler yüzde 30 oranında zam talebinde bulundu. UKOME Genel Kurulu’nda kabul edilen zam talebi 5 Eylül Pazartesi günü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in onayına sunulacak. Kabul edilirse Antalya'da servis ücretleri 0-3 km arası 500 lira olacak.

GİDERLER ARTTI

Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası; ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, yedek parça, işçilik ve lastik fiyatlarına yapılan zamlar, araç sigortaları ile birlikte mazot fiyatlarına gelen zamları gerekçe göstererek servis ücretlerine zam talebinde bulunduklarını açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.