8 ayda 9 milyon turist ağırladık

TURİZM 04.09.2022 - 13:02, Güncelleme: 04.09.2022 - 13:02
 

8 ayda 9 milyon turist ağırladık

Antalya Valiliği son 8 ayda kente havayoluyla 9 milyon 69 bin turistin geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği, 1 Ocak – 31 Ağustos tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artışla 9 milyon 69 bin kişiye ulaştığını duyurdu. Antalya’ya en çok turist 1 milyon 797 bin ile Almanya’dan geldi. Almanya’yı 1 milyon 795 bin turistle Rusya, 805 bin turistle İngiltere takip etti. Sekiz aylık periyotta hava yoluyla Antalya’ya en çok turist gönderen diğer ülkeler ise sırasıyla Polonya, Hollanda, Kazakistan, Romanya, İsrail, Çek Cumhuriyeti ve Danimarka oldu.
Antalya Valiliği son 8 ayda kente havayoluyla 9 milyon 69 bin turistin geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Antalya Valiliği, 1 Ocak – 31 Ağustos tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71 artışla 9 milyon 69 bin kişiye ulaştığını duyurdu.

Antalya’ya en çok turist 1 milyon 797 bin ile Almanya’dan geldi. Almanya’yı 1 milyon 795 bin turistle Rusya, 805 bin turistle İngiltere takip etti. Sekiz aylık periyotta hava yoluyla Antalya’ya en çok turist gönderen diğer ülkeler ise sırasıyla Polonya, Hollanda, Kazakistan, Romanya, İsrail, Çek Cumhuriyeti ve Danimarka oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.