Deva Kepez teşkilatlanıyor

SİYASET 07.09.2022 - 23:17, Güncelleme: 07.09.2022 - 23:17
 

Deva Kepez teşkilatlanıyor

Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı ilçede 69 mahalle başkanını belirledi. İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Bu gelen Deva’nın ayak sesleri” dedi

Haberimizvar- DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanlığı bir yandan saha çalışması yaparken diğer yandan mahalle teşkilatlanmasını tamamlıyor.  Seçim hazırlıklarını sürdüren DEVA Kepez, 69 mahalle başkanını belirledi. Mahalle başkanlarıyla bir araya gelen DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, mahalle başkanlarına seslendi. Siyahkoç, “Sizler vatadaşa direkt temas edecek ilk kişilersiniz. Mahallenizdeki sorunları, sıkıntıları raporlayacaksınız. Kepezlilere DEVA’yı anlatacaksınız” dedi. SAHADA DAHA GÜÇLÜYÜZ 69 mahalle başkanının belirlenmesinin ardından sahada daha da güçlü olduklarını söyleyen Siyahkoç, “Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Kepez’in sorunlarını biliyoruz. Saha çalışması sadece üye kaydı ile yapılmaz, sadece stant açmakla yapılmaz. Vatandaşa dokunmak, onlarla yüz yüze sohbet etmek gerekir. Bu anlamda mahalle başkanlarımız bizim elimiz kolumuz olacak. Ulaşamadığımız noktalara onlar ulaşacak. Bilmediklerimizi onlar öğrenip bize ilecekler” dedi. KEPEZ’İN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ 600 bine yaklaşan nüfusu ile Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olmasının yanı sıra birçok ilden daha kalabalık olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Çalışmalarımızı da bu disipline göre yapıyoruz.  Mahalle başkanlarımızı da belirlerken sadece isme bakmadık. Çalışacak, hizmet üretecek kişiler üzerinde yoğunlaştık. Çünkü yapacak çok işimiz var. Sözün özü bu gelen DEVA’nın ayak sesleri” diyerek sözlerini tamamladı.
Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı ilçede 69 mahalle başkanını belirledi. İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Bu gelen Deva’nın ayak sesleri” dedi

Haberimizvar- DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanlığı bir yandan saha çalışması yaparken diğer yandan mahalle teşkilatlanmasını tamamlıyor.  Seçim hazırlıklarını sürdüren DEVA Kepez, 69 mahalle başkanını belirledi. Mahalle başkanlarıyla bir araya gelen DEVA Kepez " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, mahalle başkanlarına seslendi. Siyahkoç, “Sizler vatadaşa direkt temas edecek ilk kişilersiniz. Mahallenizdeki sorunları, sıkıntıları raporlayacaksınız. Kepezlilere DEVA’yı anlatacaksınız” dedi.

SAHADA DAHA GÜÇLÜYÜZ

69 mahalle başkanının belirlenmesinin ardından sahada daha da güçlü olduklarını söyleyen Siyahkoç, “Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Kepez’in sorunlarını biliyoruz. Saha çalışması sadece üye kaydı ile yapılmaz, sadece stant açmakla yapılmaz. Vatandaşa dokunmak, onlarla yüz yüze sohbet etmek gerekir. Bu anlamda mahalle başkanlarımız bizim elimiz kolumuz olacak. Ulaşamadığımız noktalara onlar ulaşacak. Bilmediklerimizi onlar öğrenip bize ilecekler” dedi.

KEPEZ’İN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

600 bine yaklaşan nüfusu ile Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olmasının yanı sıra birçok ilden daha kalabalık olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, “Çalışmalarımızı da bu disipline göre yapıyoruz.  Mahalle başkanlarımızı da belirlerken sadece isme bakmadık. Çalışacak, hizmet üretecek kişiler üzerinde yoğunlaştık. Çünkü yapacak çok işimiz var. Sözün özü bu gelen DEVA’nın ayak sesleri” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.