AKP’li siyasetçilere çağrı yaptı

EĞİTİM 13.09.2022 - 12:56, Güncelleme: 13.09.2022 - 12:56
 

AKP’li siyasetçilere çağrı yaptı

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin AKP’li siyasetçileri velileri dinlemek için okul önlerine çağırdı.

haberimizvar.net- CHP İlçe Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı; ‘’Yeni eğitim-öğretim yılı her zamanki gibi sancılarla başladı. Kırtasiye fiyatlarından üniformalara, servis ücretlerinden günlük yemek fiyatlarına herşey ateş pahası! Velilerin, öğrencilerin neler çektiğini, ne zorluklar yaşadığını yazsak sayfalar yetmez! Her konuda çok iddialı(!) olan en yandaşından, en candaşına AKP’liler bile eğitimi yerle bir ettiklerini, beceremediklerini kabul ediyorlar! Her köşe başını imam hatiplerle, tarikat ve cemaat yurtlarıyla doldurmak dışında bir vizyonları yok! Onlar istiyor ki parası olan çocuğunu en güzel okullarda okutsun, olmayan ise imam hatiplere, eğitim kalitesi yerlerde sürünen okullara mecbur kalsın! Her konuda uzaktan üfürmesi, ahkam kesmesi kolay! Okulların açıldığı şu hafta, yürekleri yetiyorsa AKP’liler okul kapılara gidip bir velilerle konuşsunlar bakalım neler duyacaklar!’’  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin AKP’li siyasetçileri velileri dinlemek için okul önlerine çağırdı.

haberimizvar.net- CHP İlçe Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı; ‘’Yeni eğitim-öğretim yılı her zamanki gibi sancılarla başladı. Kırtasiye fiyatlarından üniformalara, servis ücretlerinden günlük yemek fiyatlarına herşey ateş pahası!

Velilerin, öğrencilerin neler çektiğini, ne zorluklar yaşadığını yazsak sayfalar yetmez!

Her konuda çok iddialı(!) olan en yandaşından, en candaşına AKP’liler bile eğitimi yerle bir ettiklerini, beceremediklerini kabul ediyorlar!

Her köşe başını imam hatiplerle, tarikat ve cemaat yurtlarıyla doldurmak dışında bir vizyonları yok!

Onlar istiyor ki parası olan çocuğunu en güzel okullarda okutsun, olmayan ise imam hatiplere, eğitim kalitesi yerlerde sürünen okullara mecbur kalsın!

Her konuda uzaktan üfürmesi, ahkam kesmesi kolay!

Okulların açıldığı şu hafta, yürekleri yetiyorsa AKP’liler okul kapılara gidip bir velilerle konuşsunlar bakalım neler duyacaklar!’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.