Aytar fırın kafe açtı

EKONOMİ 14.09.2022 - 17:29, Güncelleme: 14.09.2022 - 17:29
 

Aytar fırın kafe açtı

İş insanı Yusuf Aytar, Şafak Mahallesi’nde fırın kafe açtı. Beşler Unlu Mamulleri isimli işletmede ekmek poğaça ürünleri dışında tatlı satışı da yapılıyor.

Haberimizvar - Uzun zamandır ekmek sektöründe hizmet veren iş insanı Yusuf Aytar Beşler Unlu Mamulleri isimli yeni işletmesini Şafak Mahallesi’nde hizmete açtı. Ekmek ve poğaça çeşitleri dışında tatlı ürünlerinin da satışını yapan Aytar, “Kafe konseptindeki işletmemizde önceliğimiz kalite ve hijyen. Bizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz” dedi.   Akdeniz Üniversitesi başta olmak üzere çevrede çok sayıda eğitim kurumu olduğunu belirten Aytar, “Öğrencilerimizin yaşadığı soranları biliyoruz. Bu nedenle onlara özel indirim yapıyoruz” dedi. Yaşanan ekonomik krize de değinen Aytar, “Un fiyatları aldı başını gidiyor. Bizler çok az kârla satış yapıyoruz. Amacımız vatandaşa hizmet” şeklinde konuştu.  
İş insanı Yusuf Aytar, Şafak Mahallesi’nde fırın kafe açtı. Beşler Unlu Mamulleri isimli işletmede ekmek poğaça ürünleri dışında tatlı satışı da yapılıyor.

Haberimizvar - Uzun zamandır ekmek sektöründe hizmet veren iş insanı Yusuf Aytar Beşler Unlu Mamulleri isimli yeni işletmesini Şafak Mahallesi’nde hizmete açtı. Ekmek ve poğaça çeşitleri dışında tatlı ürünlerinin da satışını yapan Aytar, “Kafe konseptindeki işletmemizde önceliğimiz kalite ve hijyen. Bizden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz” dedi.

 

Akdeniz Üniversitesi başta olmak üzere çevrede çok sayıda eğitim kurumu olduğunu belirten Aytar, “Öğrencilerimizin yaşadığı soranları biliyoruz. Bu nedenle onlara özel indirim yapıyoruz” dedi. Yaşanan ekonomik krize de değinen Aytar, “Un fiyatları aldı başını gidiyor. Bizler çok az kârla satış yapıyoruz. Amacımız vatandaşa hizmet” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.