Kemer Çalış Tepesi’nde çevre temizliği

YEREL 15.09.2022 - 14:25, Güncelleme: 15.09.2022 - 14:25
 

Kemer Çalış Tepesi’nde çevre temizliği

Dünya Temizlik Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla Antalya’nın Kemer İlçesi’nde çevre temizliği yapıldı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince yapılan temizlik etkinliğine, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz,  KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar ve Kemer’deki otellerin çalışanları katıldı. Çalış Tepesinde yaklaşık 2 saat süren temizlik etkinliğine katılan yaklaşık 100 kişi, plastik şişe, cam, metal parçaları, poşet, peçete gibi yol boyunca gelişi güzel çevreye bırakılmış çöpleri topladı. Dünya Temizlik hareketine dikkat çekmek ve çevrenin korunması amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Kemer Belediyesi ile KETOB iş birliğinde Çalış Tepesinde toplanan gönüllülere etkinlik sonunda katılım sertifikaları ile KETOB’un anlaşmalı olduğu DG Bitkisel Atık Yağ Geri Kazanım firması tarafından her katılımcıya bir adet fidan bağışı kampanyası sertifikası verildi. Etkinlik sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Yılmaz, Kemer Belediyesi olarak her zaman çevreye duyarlı olduğunu belirterek, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeye devam ettiklerini söyledi. İnsanların çevre bilincini geliştirmek ve doğayı temiz kullanmak için çevre temizlik etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Vekili Yılmaz, “Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. Doğayı korumak ve temiz tutmak insanların elinde. Buna çok dikkat etmemiz gerekir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak ise, Kemer’e tatile gelen misafirlere doğayı temiz bırakmak gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti: “Kemer Belediyesi ve KETOB olarak çevre temizliği yaptık. Otel çalışanlarımız da bize eşlik etti. Doğamızı temiz tutmamız lazım. Çevreden topladığımız cam kırıkları gibi atıkları toplamazsak orman yangınları çıkabilir. Bunun önüne de geçmek bizim elimizde. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Dünya Temizlik Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla Antalya’nın Kemer İlçesi’nde çevre temizliği yapıldı.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince yapılan temizlik etkinliğine, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz,  KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, KETOB Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek Uçar ve Kemer’deki otellerin çalışanları katıldı. Çalış Tepesinde yaklaşık 2 saat süren temizlik etkinliğine katılan yaklaşık 100 kişi, plastik şişe, cam, metal parçaları, poşet, peçete gibi yol boyunca gelişi güzel çevreye bırakılmış çöpleri topladı.

Dünya Temizlik hareketine dikkat çekmek ve çevrenin korunması amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Kemer Belediyesi ile KETOB iş birliğinde Çalış Tepesinde toplanan gönüllülere etkinlik sonunda katılım sertifikaları ile KETOB’un anlaşmalı olduğu DG Bitkisel Atık Yağ Geri Kazanım firması tarafından her katılımcıya bir adet fidan bağışı kampanyası sertifikası verildi. Etkinlik sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Yılmaz, Kemer Belediyesi olarak her zaman çevreye duyarlı olduğunu belirterek, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeye devam ettiklerini söyledi. İnsanların çevre bilincini geliştirmek ve doğayı temiz kullanmak için çevre temizlik etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Vekili Yılmaz, “Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. Doğayı korumak ve temiz tutmak insanların elinde. Buna çok dikkat etmemiz gerekir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak ise, Kemer’e tatile gelen misafirlere doğayı temiz bırakmak gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti: “Kemer Belediyesi ve KETOB olarak çevre temizliği yaptık. Otel çalışanlarımız da bize eşlik etti. Doğamızı temiz tutmamız lazım. Çevreden topladığımız cam kırıkları gibi atıkları toplamazsak orman yangınları çıkabilir. Bunun önüne de geçmek bizim elimizde. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.