CHP'li Haluk Pekşen yaşamını yitirdi

SİYASET 16.09.2022 - 15:41, Güncelleme: 16.09.2022 - 15:41
 

CHP'li Haluk Pekşen yaşamını yitirdi

CHP Trabzon eski milletvekili Haluk Pekşen, yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net- CHP Trabzon eski milletvekili Haluk Pekşen, geçen ay zatürre teşhisi ile Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Pekşen, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. KILIÇDAROĞLU DA MESAJ PAYLAŞTI CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından "25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı. HALUK PEKŞEN KİMDİR? Haluk Pekşen, 1961 yılında Yomra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukat olarak çalıştıktan sonra 25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilliği yaptı. Evli ve iki çocuk babasıydı.
CHP Trabzon eski milletvekili Haluk Pekşen, yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net- CHP Trabzon eski milletvekili Haluk Pekşen, geçen ay zatürre teşhisi ile Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Pekşen, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

KILIÇDAROĞLU DA MESAJ PAYLAŞTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından "25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

HALUK PEKŞEN KİMDİR?

Haluk Pekşen, 1961 yılında Yomra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukat olarak çalıştıktan sonra 25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilliği yaptı. Evli ve iki çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.