Tezgahlarda palamut 50, sardalya 30 TL

EKONOMİ 17.09.2022 - 12:24, Güncelleme: 17.09.2022 - 12:24
 

Tezgahlarda palamut 50, sardalya 30 TL

Denizlerde av yasağının kalkması ile birlikte balıkçıların yüzü gülmeye başladı. Balık bolluğu fiyatlara ve satışlara da yansıdı.

haberimizvar.net- 1 Eylül'de av yasağının kalkmasından sonra balıklar tezgaha düştü. Balık tezgahlarında palamut 50 TL, sarı kanat istavrit 70 TL, kalamar 300 TL, barbun 100 TL, sardalya 30 TL, dil balığı  150 TL'den satışa sunulmaya başlandı. Alım gücü azalan vatandaşlar fiyatları pahalı bulurken, balıkçılar uygun fiyatlı palamut ve sardalya satışının yüksek olduğunu kaydetti.
Denizlerde av yasağının kalkması ile birlikte balıkçıların yüzü gülmeye başladı. Balık bolluğu fiyatlara ve satışlara da yansıdı.

haberimizvar.net- 1 Eylül'de av yasağının kalkmasından sonra balıklar tezgaha düştü. Balık tezgahlarında palamut 50 TL, sarı kanat istavrit 70 TL, kalamar 300 TL, barbun 100 TL, sardalya 30 TL, dil balığı  150 TL'den satışa sunulmaya başlandı.

Alım gücü azalan vatandaşlar fiyatları pahalı bulurken, balıkçılar uygun fiyatlı palamut ve sardalya satışının yüksek olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.