Yağmur geliyor!

YAŞAM 18.09.2022 - 18:49, Güncelleme: 18.09.2022 - 18:49
 

Yağmur geliyor!

Antalya hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşecek. İç kesimlerde yağış beklenirken, merkez ilçelerde serin hava etkisini gösterecek.

haberimizvar.net- Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 10 derece düşecek. Soğuk ve yağışlı hava dalgası tüm ülkeyi etkisi altına alacak. Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bölgede yağışsız bir hava etkili olmaktadır. Ancak, sıcaklıkların yarından  itibaren kademeli olarak düşerek hafta ortasından itibaren yağışlarla birlikte bölge genelinde hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 8 derece altına gerileyeceği tahmin ediliyor. Ani sıcaklık değişimleri ve kuvvetli meteorolojik hadiseler ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir." Bu hafta Antalya beklenen en yüksek hava sıcaklığı 29, en düşük hava sıcaklığı ise 25 derece olacak. Akdeniz'in iç kesimlerinde de yağış bekleniyor.    
Antalya hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşecek. İç kesimlerde yağış beklenirken, merkez ilçelerde serin hava etkisini gösterecek.

haberimizvar.net- Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 10 derece düşecek. Soğuk ve yağışlı hava dalgası tüm ülkeyi etkisi altına alacak.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bölgede yağışsız bir hava etkili olmaktadır. Ancak, sıcaklıkların yarından  itibaren kademeli olarak düşerek hafta ortasından itibaren yağışlarla birlikte bölge genelinde hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 8 derece altına gerileyeceği tahmin ediliyor. Ani sıcaklık değişimleri ve kuvvetli meteorolojik hadiseler ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir."

Bu hafta Antalya beklenen en yüksek hava sıcaklığı 29, en düşük hava sıcaklığı ise 25 derece olacak. Akdeniz'in iç kesimlerinde de yağış bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.