Kemer’de Gaziler Günü

YEREL 19.09.2022 - 11:58, Güncelleme: 19.09.2022 - 11:58
 

Kemer’de Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler günü sebebiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’nın Kemer İlçesi’nde de tören düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, meclis üyeleri Mustafa Tıraş ile Ramazan Kal, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ile vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Uzman Jandarma 8 Kademeli Çavuş Niyazi Özkul ve Gazi Mehmet Çoban, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, öğrencilerin Gaziler Günü ile ilgili şiirleri okumasıyla sona erdi. Tören sonrası açıklama yapan Kaymakam Çam, 19 Eylül 1921’de Atatürk’e mareşallik ve gazilik unvanının verildiği gün olduğunu hatırlatarak, Atatürk’ün bugünü tüm gazilere atfettiğini söyledi.  
19 Eylül Gaziler günü sebebiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’nın Kemer İlçesi’nde de tören düzenlendi.

haberimizvar.net- Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, meclis üyeleri Mustafa Tıraş ile Ramazan Kal, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ile vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Uzman Jandarma 8 Kademeli Çavuş Niyazi Özkul ve Gazi Mehmet Çoban, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, öğrencilerin Gaziler Günü ile ilgili şiirleri okumasıyla sona erdi. Tören sonrası açıklama yapan Kaymakam Çam, 19 Eylül 1921’de Atatürk’e mareşallik ve gazilik unvanının verildiği gün olduğunu hatırlatarak, Atatürk’ün bugünü tüm gazilere atfettiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.