'Benimle birlikte misiniz' diye soran Kılıçdaroğlu'na destek yağdı: Yanındayım

SİYASET 23.09.2022 - 12:49, Güncelleme: 23.09.2022 - 13:08
 

'Benimle birlikte misiniz' diye soran Kılıçdaroğlu'na destek yağdı: Yanındayım

Bugün İzmir'de "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na destek yağdı. '#yanındayım' etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı. Antalya'dan da destek tweti atanlar arasında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Turgay Genç, Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yer aldı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sorusuna ilk yanıt İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım" dedi. DESTEK YAĞDI CHP'lilerden ise Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan destek yağdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun #yanındayım CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Dün, bugün ve daima… Halkının yanında olan halk ve devlet insanının daima #yanındayım Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılına hazırız. Hep birlikte Türkiye’mizde adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz. Yanınızdayız Genel Başkanım. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen: Dün olduğu gibi bugün de hak, hukuk ve adalet için Genel Başkanımızın #yanındayım. Türkiye’yi birlikte aydınlığa kavuşturacağız. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç: Her koşulda Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz: Sayın Genel başkanım sizin önderliğinizde; ülkemize, adaleti, barışı, kardeşliği ve refahı mutlaka getireceğiz. Cumhuriyetimizi İkinci yüzyılında demokrasi ile taçlandıracağız. Her koşulda yanınızdayım. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü,milletimizin huzurlu ve mutlu olduğu,daha aydınlık, daha özgür ve daha adil bir Türkiye için bugün de yarın da Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım. Cumhuriyetimizin 100. yılında #GeliyorGelmekteOlan  
Bugün İzmir'de "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na destek yağdı. '#yanındayım' etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı. Antalya'dan da destek tweti atanlar arasında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Turgay Genç, Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yer aldı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun sorusuna ilk yanıt İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, sosyal medya hesabından "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım" dedi.

DESTEK YAĞDI

CHP'lilerden ise Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan destek yağdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun #yanındayım

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Dün, bugün ve daima… Halkının yanında olan halk ve devlet insanının daima #yanındayım

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılına hazırız. Hep birlikte Türkiye’mizde adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz. Yanınızdayız Genel Başkanım.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen: Dün olduğu gibi bugün de hak, hukuk ve adalet için Genel Başkanımızın #yanındayım. Türkiye’yi birlikte aydınlığa kavuşturacağız.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç: Her koşulda Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım

Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz: Sayın Genel başkanım sizin önderliğinizde; ülkemize, adaleti, barışı, kardeşliği ve refahı mutlaka getireceğiz. Cumhuriyetimizi İkinci yüzyılında demokrasi ile taçlandıracağız. Her koşulda yanınızdayım.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü,milletimizin huzurlu ve mutlu olduğu,daha aydınlık, daha özgür ve daha adil bir Türkiye için bugün de yarın da Sayın Genel Başkanımızın #yanındayımCumhuriyetimizin 100. yılında #GeliyorGelmekteOlan

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.