CHP'li başkanlar Ordu'da toplanacak

EKONOMİ 26.09.2022 - 19:19, Güncelleme: 26.09.2022 - 19:19
 

CHP'li başkanlar Ordu'da toplanacak

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı; 30 Eylül, 1 ve 2 Ekim’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da toplanacak.

haberimizvar.net- CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı; 30 Eylül, 1-2 Ekim 2022 tarihlerinde Ordu’da bir araya gelecek. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da yapılacak CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasında; belediye başkanları görüş alışverişinde bulunacak. Belediye başkanları, toplantının ardından da saha ziyaretleri yapacak. Programın sonunda ise daha önceki tüm toplantılarda olduğu gibi sonuç bildirisi açıklanacak. 11 büyükşehir belediye başkanı daha önce tüm belediye başkanlarının ayrı ayrı ev sahipliğinde toplanmıştı. Yeni toplantının ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da yapılması kararlaştırılmıştı.    
CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı; 30 Eylül, 1 ve 2 Ekim’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da toplanacak.

haberimizvar.net- CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı; 30 Eylül, 1-2 Ekim 2022 tarihlerinde Ordu’da bir araya gelecek. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da yapılacak CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasında; belediye başkanları görüş alışverişinde bulunacak. Belediye başkanları, toplantının ardından da saha ziyaretleri yapacak.

Programın sonunda ise daha önceki tüm toplantılarda olduğu gibi sonuç bildirisi açıklanacak. 11 büyükşehir belediye başkanı daha önce tüm belediye başkanlarının ayrı ayrı ev sahipliğinde toplanmıştı. Yeni toplantının ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ev sahipliğinde Ordu’da yapılması kararlaştırılmıştı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.