Neden kolları sıvadı?

SİYASET 02.10.2022 - 20:34, Güncelleme: 02.10.2022 - 20:34
 

Neden kolları sıvadı?

2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı adına başarının mimarlarından olan, dönemin İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın beklenmedik bir sosyal medya paylaşımında bulundu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan karara göre, parti kongre sürecine girdi. Bu kararın açıklanmasından sonra kollarını sıvarken fotoğrafını paylaşan Ahmet Aydın kafaları karıştırdı. İYİ Partililer tarafından ‘tekrardan aday mı?’ sorusu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.   O FOTOĞRAFI NEDEN PAYLAŞTI? İYİ Parti Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın’a ‘paylaştığınız fotoğrafla vermek istediğiniz mesaj nedir?” sorusunu yönelttik. Aydın’ın açıklaması şöyle oldu: “Bildiğiniz üzere 2019 yerel seçimlerinde partimiz adına en başarılı şehir Antalya’ydı. Bu sürecin il başkanı olarak başta partililerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın teveccühü ile ‘’başarılı il başkanı’’ olarak anılmak mutlu ediyor. Açıklanan karar ile partimiz mahallelerden başlamak üzere ilçe, il ve büyük kongreye gidiyor. ‘BİZE DÜŞEN GÖREV…’ Partimiz, kuruluşundan bugüne Türk demokrasisine örnek olmaya devam ediyor. Bize de düşen görev, bu demokrasi bayramında yerimizi alıp. coşkuyla kutlamak olacak.  Kararın açıklanmasından bu yana sayısız mesaj, arama ile karşılaştım ki durumdan bu sayede haberim oldu. Partililerimizin isteklerini, önerilerini titizlikle dinliyorum ve her birini aklımın köşesine not ediyorum, değer veren herkese huzurunuzda tekrardan teşekkür ediyorum. “İSTİŞARELER YAPACAĞIM” Kollarımızı sıvadık, evet. Zira İYİ Parti için 2023 seçimleri süreci dün itibari ile başlamıştır. Evet, hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda yerel ve genel kongrelere çok fazla önem veriyoruz. Bu hedef il başkanlığı da olabilir, milletvekilliği de olabilir. Ancak hedefimizi belirleyecek asıl karar mekanizması ailem dediğim partililerimizle yapacağımız istişareler olacaktır.  Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e güvenimiz ve bağlılığımız tamdır. İlk günden bu zamana Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in belirlediği İYİ bir Türkiye hedefi için çalıştık ve var gücümüzle buna devam edeceğiz.”
2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı adına başarının mimarlarından olan, dönemin İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın beklenmedik bir sosyal medya paylaşımında bulundu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan karara göre, parti kongre sürecine girdi. Bu kararın açıklanmasından sonra kollarını sıvarken fotoğrafını paylaşan Ahmet Aydın kafaları karıştırdı. İYİ Partililer tarafından ‘tekrardan aday mı?’ sorusu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.  

O FOTOĞRAFI NEDEN PAYLAŞTI?

İYİ Parti Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın’a ‘paylaştığınız fotoğrafla vermek istediğiniz mesaj nedir?” sorusunu yönelttik. Aydın’ın açıklaması şöyle oldu: “Bildiğiniz üzere 2019 yerel seçimlerinde partimiz adına en başarılı şehir Antalya’ydı. Bu sürecin il başkanı olarak başta partililerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın teveccühü ile ‘’başarılı il başkanı’’ olarak anılmak mutlu ediyor. Açıklanan karar ile partimiz mahallelerden başlamak üzere ilçe, il ve büyük kongreye gidiyor.

‘BİZE DÜŞEN GÖREV…’

Partimiz, kuruluşundan bugüne Türk demokrasisine örnek olmaya devam ediyor. Bize de düşen görev, bu demokrasi bayramında yerimizi alıp. coşkuyla kutlamak olacak.  Kararın açıklanmasından bu yana sayısız mesaj, arama ile karşılaştım ki durumdan bu sayede haberim oldu. Partililerimizin isteklerini, önerilerini titizlikle dinliyorum ve her birini aklımın köşesine not ediyorum, değer veren herkese huzurunuzda tekrardan teşekkür ediyorum.

“İSTİŞARELER YAPACAĞIM”

Kollarımızı sıvadık, evet. Zira İYİ Parti için 2023 seçimleri süreci dün itibari ile başlamıştır. Evet, hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda yerel ve genel kongrelere çok fazla önem veriyoruz. Bu hedef il başkanlığı da olabilir, milletvekilliği de olabilir. Ancak hedefimizi belirleyecek asıl karar mekanizması ailem dediğim partililerimizle yapacağımız istişareler olacaktır.  Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e güvenimiz ve bağlılığımız tamdır. İlk günden bu zamana Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in belirlediği İYİ bir Türkiye hedefi için çalıştık ve var gücümüzle buna devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.