Çetin: Zoru başaracağız

SPOR 06.10.2022 - 16:09, Güncelleme: 06.10.2022 - 16:09
 

Çetin: Zoru başaracağız

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, dövizdeki artış nedeni ile takım maliyetinin arttığını belirterek, “Bu sezonu en iyi şekilde atlatıp, gelecek sezon çok daha büyük hedefler peşinde koşacağız. Hayallerimizden vazgeçmek yok” dedi.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulda tekrar Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Aziz Çetin, çok zor bir sezonun kendilerini beklediğini ve başarılı olmak için gerekli her şeye sahip olduklarını söyledi. Sportif başarıların yanı sıra kulübü finanse edecek kaynak bulma konusunda her kulübü olduğu gibi kendilerini de zorlu bir sürecin beklediğini belirten Çetin, dövizdeki artış nedeni ile takımın maliyetinin sürekli arttığını ancak gelirlerin de düştüğünü belirtti. Giderlerin Euro, gelirlerin ise TL bazlı olması nedeni ile bu sezonun her zamankinden daha zor geçeceğini belirten Çetin, “Bu zorluğu biliyoruz ve başarılı olmak için göreve geldik” dedi. BU SEZON ATLATILMALI Antalyaspor’da ilk başkanlık görevine gelirken “Var bir hayalimiz” dediğini hatırlatan Çetin, şunları söyledi: “Hayallerimizden vazgeçmedik. Ancak bizim dışımızda yaşanan olaylar nedeni ile daha zor bir süreç bizi bekliyor. Bu bilinçle yeni bir yönetim oluşturduk ve başarılı olmak içini yola çıkıyoruz. Gelecek sezon daha büyük hedefler peşinde koşan bir Antalyaspor oluşturmak istiyorsak, bu sezonu en iyi şekilde atlatmalıyız. Yönetimdeki tüm arkadaşlarım başarılı olacağımıza inanıyor. Camiamızın bize olan güveni ve desteği devam ettiği sürece başarılı olacağımız da görülecektir. Çünkü biliyoruz ki büyük hayalleri, cesur kararlar alabilenler gerçekleştirebilir”.
Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, dövizdeki artış nedeni ile takım maliyetinin arttığını belirterek, “Bu sezonu en iyi şekilde atlatıp, gelecek sezon çok daha büyük hedefler peşinde koşacağız. Hayallerimizden vazgeçmek yok” dedi.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulda tekrar Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Aziz Çetin, çok zor bir sezonun kendilerini beklediğini ve başarılı olmak için gerekli her şeye sahip olduklarını söyledi. Sportif başarıların yanı sıra kulübü finanse edecek kaynak bulma konusunda her kulübü olduğu gibi kendilerini de zorlu bir sürecin beklediğini belirten Çetin, dövizdeki artış nedeni ile takımın maliyetinin sürekli arttığını ancak gelirlerin de düştüğünü belirtti. Giderlerin Euro, gelirlerin ise TL bazlı olması nedeni ile bu sezonun her zamankinden daha zor geçeceğini belirten Çetin, “Bu zorluğu biliyoruz ve başarılı olmak için göreve geldik” dedi.

BU SEZON ATLATILMALI

Antalyaspor’da ilk başkanlık görevine gelirken “Var bir hayalimiz” dediğini hatırlatan Çetin, şunları söyledi: “Hayallerimizden vazgeçmedik. Ancak bizim dışımızda yaşanan olaylar nedeni ile daha zor bir süreç bizi bekliyor. Bu bilinçle yeni bir yönetim oluşturduk ve başarılı olmak içini yola çıkıyoruz. Gelecek sezon daha büyük hedefler peşinde koşan bir Antalyaspor oluşturmak istiyorsak, bu sezonu en iyi şekilde atlatmalıyız. Yönetimdeki tüm arkadaşlarım başarılı olacağımıza inanıyor. Camiamızın bize olan güveni ve desteği devam ettiği sürece başarılı olacağımız da görülecektir. Çünkü biliyoruz ki büyük hayalleri, cesur kararlar alabilenler gerçekleştirebilir”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.