Öner, siyasi çalışma ofisini açtı

YEREL 08.10.2022 - 14:50, Güncelleme: 08.10.2022 - 14:50
 

Öner, siyasi çalışma ofisini açtı

CHP Kumluca İlçe eski Başkanı, iş insanı Kemal Bilal Öner önümüzdeki seçimlerde partililerle, seçmenlerle birlikte yürüteceği çalışmalar ve kampanya faaliyetleri için bir siyasi çalışma ofisi açtı.

haberimizvar.net- Açılışa İl Başkanı Nuri Cengiz, Milletvekili Cavit Arı, önceki dönemlerde milletvekilliği yapan Nail Kamacı ve Osman Kaptan, Tuncay Ercenk CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, Kepez Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban başta olmak üzere değişik kademelerden çok sayıda partili katıldı. Güllük Caddesi üzerindeki çalışma ofisinin açılışına CHP'liler, eski il, ilçe başkanları, belediye başkanları, partililerin yanı sıra Antalya'nın önde gelen iş insanları ve vatandaşlardan çok sayıda davetli katıldı. Tarım, turizm ve siyaset çevrelerinden birçok tanınmış isim Öner’i ofis açılış töreninde yalnız bırakmadı. İş insanı Kemal Bilal Öner siyasi çalışmalarını yürütmek amacıyla hazırlattığı ofisinin açılışında davetlilere seslenerek, “Partimizin iktidar yoluna bir nefer olarak katkı sağlamak ve seçim stratejilerine destek, Antalyalılarla bir araya gelmek için bu çalışma ofisini açıyorum." dedi.  
CHP Kumluca İlçe eski Başkanı, iş insanı Kemal Bilal Öner önümüzdeki seçimlerde partililerle, seçmenlerle birlikte yürüteceği çalışmalar ve kampanya faaliyetleri için bir siyasi çalışma ofisi açtı.

haberimizvar.net- Açılışa İl Başkanı Nuri Cengiz, Milletvekili Cavit Arı, önceki dönemlerde milletvekilliği yapan Nail Kamacı ve Osman Kaptan, Tuncay Ercenk CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, Kepez Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban başta olmak üzere değişik kademelerden çok sayıda partili katıldı.

Güllük Caddesi üzerindeki çalışma ofisinin açılışına CHP'liler, eski il, ilçe başkanları, belediye başkanları, partililerin yanı sıra Antalya'nın önde gelen iş insanları ve vatandaşlardan çok sayıda davetli katıldı. Tarım, turizm ve siyaset çevrelerinden birçok tanınmış isim Öner’i ofis açılış töreninde yalnız bırakmadı.

İş insanı Kemal Bilal Öner siyasi çalışmalarını yürütmek amacıyla hazırlattığı ofisinin açılışında davetlilere seslenerek, “Partimizin iktidar yoluna bir nefer olarak katkı sağlamak ve seçim stratejilerine destek, Antalyalılarla bir araya gelmek için bu çalışma ofisini açıyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.