Özel çocuklara hijyen eğitimi

YAŞAM 09.10.2022 - 11:22, Güncelleme: 09.10.2022 - 11:22
 

Özel çocuklara hijyen eğitimi

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek ve Yaşam Merkezi’nde hijyen eğitimi verildi. Eğitimde, engelli çocuklara ve ailelerine ellerin nasıl yıkanması, dişlerin nasıl fırçalanması gerektiği tek tek anlatıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları gerçekleştiren Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek ve Yaşam Merkezi’nde bu hafta hijyen eğitimi verildi. Etkinliğe özel gereksinimi bulunan çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Eğitimde ellerin nasıl yıkanması gerektiği, nasıl diş fırçalanacağı uzmanlarca anlatıldı. Eğitimin sonunda çocuklara çanta içinde hijyen seti de hediye edildi. Velilerden Kamile Kıldan, merkezde düzenlenen eğitim programlarına bu yıl katılmaya başladığını belirterek, “Çok memnunuz. Bize yol gösteriyorlar, ışık tutuyorlar” dedi. Nergis Uysal ise eğitimin son derece faydalı geçtiğini belirterek, “Neyin doğru olduğunu bilsek bile çocuklarla yapmakta zorlanıyoruz. En azından onlarla nasıl başa çıkabileceğimize dair bazı ipuçlarını öğrendik” diye konuştu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek ve Yaşam Merkezi’nde hijyen eğitimi verildi. Eğitimde, engelli çocuklara ve ailelerine ellerin nasıl yıkanması, dişlerin nasıl fırçalanması gerektiği tek tek anlatıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları gerçekleştiren Özel Gereksinimli Bireyler Sosyal Destek ve Yaşam Merkezi’nde bu hafta hijyen eğitimi verildi. Etkinliğe özel gereksinimi bulunan çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Eğitimde ellerin nasıl yıkanması gerektiği, nasıl diş fırçalanacağı uzmanlarca anlatıldı. Eğitimin sonunda çocuklara çanta içinde hijyen seti de hediye edildi.

Velilerden Kamile Kıldan, merkezde düzenlenen eğitim programlarına bu yıl katılmaya başladığını belirterek, “Çok memnunuz. Bize yol gösteriyorlar, ışık tutuyorlar” dedi. Nergis Uysal ise eğitimin son derece faydalı geçtiğini belirterek, “Neyin doğru olduğunu bilsek bile çocuklarla yapmakta zorlanıyoruz. En azından onlarla nasıl başa çıkabileceğimize dair bazı ipuçlarını öğrendik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.