Antalya’da kiralık oda 4 bin, daire 130 bin TL

EKONOMİ 12.10.2022 - 15:04, Güncelleme: 12.10.2022 - 15:09
 

Antalya’da kiralık oda 4 bin, daire 130 bin TL

Antalya’da kiralık ev fiyatları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Merkez ilçelerde 3+1, 160 m2’lik daire 130 bin TL’den, bir oda ise 4 bin TL’den kiraya çıkıyor.

haberimizvar.net- Enflasyon artışı, döviz kuru derken Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle Antalya’da kiralık konut fiyatları kentte görev yapan memuru, işçiyi zor durumda bırakıyor. Merkez ilçeler Muratpaşa ve Konyaaltı’nda kiralık fiyatlarından dolayı vatandaş zor durumda kalıyor. OTURULACAK EV 15 BİN TL’DEN BAŞLIYOR Muratpaşa, Konyaaltı gibi şehrin kalabalık nüfusunu taşıyan merkez ilçelerde ev arkadaşı ilanlarında bir kiralık oda bile 4 bin TL’den başlıyor. Konyaaltı’nda 3+1, 160 m2’lik daire ise aylık 130 bin TL’den kiracı arıyor. İkametgâh edilebilecek semtlerde kiralık ev bulmanız için aylık 15 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. EV SAHİPLERİNDEN 'ÇIKIN' BASKISI Oturdukları evlerde kira artışı yapmak isteyen ev sahipleri tarafından baskıya uğrayarak çıkarılmak istenen kiracılar, Antalya sokaklarında ev arayışını sürdürüyor. Kira bedellerindeki artış nedeniyle ev kiralamalarının imkansız olduğunu belirten vatandaş, ne yapacağını şaşırmış durumda.  
Antalya’da kiralık ev fiyatları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Merkez ilçelerde 3+1, 160 m2’lik daire 130 bin TL’den, bir oda ise 4 bin TL’den kiraya çıkıyor.

haberimizvar.net- Enflasyon artışı, döviz kuru derken Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle Antalya’da kiralık konut fiyatları kentte görev yapan memuru, işçiyi zor durumda bırakıyor. Merkez ilçeler Muratpaşa ve Konyaaltı’nda kiralık fiyatlarından dolayı vatandaş zor durumda kalıyor.

OTURULACAK EV 15 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Muratpaşa, Konyaaltı gibi şehrin kalabalık nüfusunu taşıyan merkez ilçelerde ev arkadaşı ilanlarında bir kiralık oda bile 4 bin TL’den başlıyor. Konyaaltı’nda 3+1, 160 m2’lik daire ise aylık 130 bin TL’den kiracı arıyor. İkametgâh edilebilecek semtlerde kiralık ev bulmanız için aylık 15 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

EV SAHİPLERİNDEN 'ÇIKIN' BASKISI

Oturdukları evlerde kira artışı yapmak isteyen ev sahipleri tarafından baskıya uğrayarak çıkarılmak istenen kiracılar, Antalya sokaklarında ev arayışını sürdürüyor. Kira bedellerindeki artış nedeniyle ev kiralamalarının imkansız olduğunu belirten vatandaş, ne yapacağını şaşırmış durumda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.