Deniz Ticaret Odası'na Çetin yeniden aday

EKONOMİ 13.10.2022 - 11:25, Güncelleme: 13.10.2022 - 11:25
 

Deniz Ticaret Odası'na Çetin yeniden aday

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Antalya Şubesi seçimleri için tekrar aday olduğunu açıkladı. Çetin, mavi liste ile yarışacak

haberimizvar.net- DTO Antalya Şubesi Meclisi seçim öncesi son olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin son kez bir araya geldiği toplantıda, aylık faaliyetler ile 4.5 yılın özetini içeren videolar üyelere sunuldu. Hizmetlerin yer aldığı faaliyet kitapçığının da dağıtıldığı toplantıda, yönetim kurulu üyelerine, ihtisas komisyonu başkanlarına teşekkür plaketleri ile DTO Merkezden iletilen odanın 40.yılını simgeleyen gümüş paranın yer aldığı plaketler verildi. VERİMLİ BİR DÖNEM OLDU Toplantıda bir teşekkür konuşmasını yapan DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, “Öncelikle çok verimli geçen bir 4.5 yıl oldu. Bu dönemde her ne kadar pandemi dönemi geçirdiysek de her şeye rağmen üyelerimizin her zaman yanında olduk. Her an üyelerimiz ile birlikte olurken, onlardan gelen sorunların çözülmesi adına bir köprü olduk. Başarılı işlere imza attık. Bu başarılı işlerin devamı açısından sizlerden gelen güzel dilekleriniz ile birlikte önümüzdeki dönem için de aday olduğumu yola devam dediğimi belirtmek isterim. İnşallah, birlikte yönetim anlayışı ile devam edeceğiz.  Görev yaptığımız süre içerisinde başta Genel Başkanımız Tamer Kıran başta olmak üzere, Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Şube Müdürümüz ve değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Denizde başladı bizim maviye olan tutkumuz, 6 Kasım’da mavide buluşalım.  “dedi. 6 KASIM’DA SEÇİM VAR Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nde 20 asil ve 20 yedek meclis üyesinin tekrar belirleneceği seçimler 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek ve yaklaşık 600’e yakın üye de oy kullanacak. 
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Antalya Şubesi seçimleri için tekrar aday olduğunu açıkladı. Çetin, mavi liste ile yarışacak

haberimizvar.net- DTO Antalya Şubesi Meclisi seçim öncesi son olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin son kez bir araya geldiği toplantıda, aylık faaliyetler ile 4.5 yılın özetini içeren videolar üyelere sunuldu. Hizmetlerin yer aldığı faaliyet kitapçığının da dağıtıldığı toplantıda, yönetim kurulu üyelerine, ihtisas komisyonu başkanlarına teşekkür plaketleri ile DTO Merkezden iletilen odanın 40.yılını simgeleyen gümüş paranın yer aldığı plaketler verildi.

VERİMLİ BİR DÖNEM OLDU

Toplantıda bir teşekkür konuşmasını yapan DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, “Öncelikle çok verimli geçen bir 4.5 yıl oldu. Bu dönemde her ne kadar pandemi dönemi geçirdiysek de her şeye rağmen üyelerimizin her zaman yanında olduk. Her an üyelerimiz ile birlikte olurken, onlardan gelen sorunların çözülmesi adına bir köprü olduk. Başarılı işlere imza attık. Bu başarılı işlerin devamı açısından sizlerden gelen güzel dilekleriniz ile birlikte önümüzdeki dönem için de aday olduğumu yola devam dediğimi belirtmek isterim. İnşallah, birlikte yönetim anlayışı ile devam edeceğiz.  Görev yaptığımız süre içerisinde başta Genel Başkanımız Tamer Kıran başta olmak üzere, Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Şube Müdürümüz ve değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Denizde başladı bizim maviye olan tutkumuz, 6 Kasım’da mavide buluşalım.  “dedi.

6 KASIM’DA SEÇİM VAR

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nde 20 asil ve 20 yedek meclis üyesinin tekrar belirleneceği seçimler 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek ve yaklaşık 600’e yakın üye de oy kullanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.