RTÜK kararına sert tepki: Gerçeklerden korkan karanlık zihniyete son vereceğiz

EKONOMİ 19.10.2022 - 19:11, Güncelleme: 19.10.2022 - 19:11
 

RTÜK kararına sert tepki: Gerçeklerden korkan karanlık zihniyete son vereceğiz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan RTÜK tarafından 3 günlük kapama cezası verilmesine sert tepki geldi…

haberimizvar.net- RTÜK, TELE1 ekranının üç gün süreyle kapatılmasına oyçokluğu ile karar verdi.   RTÜK üyesi İlhan Taşcı, "Bir sonraki aşama kanalın yayın hayatına son verilmesi" dedi. Söz konusu karara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sert tepki geldi. " BU KARANLIK ZİHNİYETE SON VERECEĞİZ" Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu mesajında; “Saray talimatıyla RTÜK, bir kez daha basın özgürlüğüne, çok sesliliğe darbe vurdu; bağımsız, ilkeli yayıncılık yapan TELE1 ekranlarını kararttı… Ne yaparlarsa yapsınlar, daima bağımsız medya ile dayanışma içinde olacağız, gerçeklerden korkan bu karanlık zihniyete son vereceğiz.” ifadelerini kullandı… İşte o paylaşım:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan RTÜK tarafından 3 günlük kapama cezası verilmesine sert tepki geldi…

haberimizvar.net- RTÜK, TELE1 ekranının üç gün süreyle kapatılmasına oyçokluğu ile karar verdi.   RTÜK üyesi İlhan Taşcı, "Bir sonraki aşama kanalın yayın hayatına son verilmesi" dedi.

Söz konusu karara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sert tepki geldi.

" BU KARANLIK ZİHNİYETE SON VERECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu mesajında; “Saray talimatıyla RTÜK, bir kez daha basın özgürlüğüne, çok sesliliğe darbe vurdu; bağımsız, ilkeli yayıncılık yapan TELE1 ekranlarını kararttı… Ne yaparlarsa yapsınlar, daima bağımsız medya ile dayanışma içinde olacağız, gerçeklerden korkan bu karanlık zihniyete son vereceğiz.” ifadelerini kullandı…

İşte o paylaşım:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.