Deva gençliğinden bantlı eylem

SİYASET 24.10.2022 - 15:40, Güncelleme: 24.10.2022 - 15:40
 

Deva gençliğinden bantlı eylem

Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş ve yönetimi Meclisten geçen Sansür Yasası'na dikkat çekmek adına ağızlarını kapattılar ve herkesi bu utanç yasasına karşı cesarete çağırmak amacıyla bir araya geldiler.

Haberimizvar-Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş ve yönetimi meclisten geçen ve kamuoyunda 'Sansür yasası' olarak bilinen 'Dezenformasyonla Mücadele Yasası'na dikkat çekmek için siyah bantlarla ağızlarını kapatıp Kapalıyol’da sessiz eylem yaptı. Herkesi “Utanç yasasına karşı cesarete çağırmak” amacıyla bir araya gelen DEVA İl gençlik "Bu sansür hepimize" diyerek eylem yaptı   BU SANSÜR HEPİMİZE DEVA Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş, "Türkiye’de artık bir ‘sansür yasası’ var. Getirdikleri Sansür Yasası’yla 85 milyonu susturmak istiyorlar. Bu sansür hepimize buna tepki göstermek ve herkesi cesarete çağırmak amacıyla Kapalıyol’da sansür yasasını protesto etmek için bir araya geldik. Bu sansür hepimize" dedi.
Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş ve yönetimi Meclisten geçen Sansür Yasası'na dikkat çekmek adına ağızlarını kapattılar ve herkesi bu utanç yasasına karşı cesarete çağırmak amacıyla bir araya geldiler.

Haberimizvar- Deva Partisi Antalya İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş ve yönetimi meclisten geçen ve kamuoyunda 'Sansür yasası' olarak bilinen 'Dezenformasyonla Mücadele Yasası'na dikkat çekmek için siyah bantlarla ağızlarını kapatıp Kapalıyol’da sessiz eylem yaptı. Herkesi “Utanç yasasına karşı cesarete çağırmak” amacıyla bir araya gelen DEVA İl gençlik "Bu sansür hepimize" diyerek eylem yaptı

 

BU SANSÜR HEPİMİZE

DEVA Gençlik Çalışmaları Başkanı Erdem Ateş, "Türkiye’de artık bir ‘sansür yasası’ var. Getirdikleri Sansür Yasası’yla 85 milyonu susturmak istiyorlar. Bu sansür hepimize buna tepki göstermek ve herkesi cesarete çağırmak amacıyla Kapalıyol’da sansür yasasını protesto etmek için bir araya geldik. Bu sansür hepimize" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.