TKP'den Antalya'ya bir semt evi daha

SİYASET 24.10.2022 - 19:59, Güncelleme: 24.10.2022 - 19:59
 

TKP'den Antalya'ya bir semt evi daha

Geçtiğimiz hafta Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde açılan iki semt evinin ardından TKP Antalya İl Örgütü, Döşemealtı ilçesinde Bahçeyaka Semt Evi'nin açılışını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- TKP Antalya İl Örgütü, Finike Gökbük'teki Köy Evi'nin yanı sıra Döşemealtı ilçesinde açtığı Bahçeyaka Semt Evi ile Antalya'daki semt evlerinin sayısını 9'a çıkardı. Açılışa Döşemealtı ilçesinde yaşayan emekçilerin yanı sıra Sol Parti Antalya İl yöneticileri ve Döşemealtı YK üyeleri de katıldı.   Açılışta Bahçeyaka Semt Evi adına söz alan Yavuz Sayın, semt evlerinin emekçiler için öneminden söz ederek, memleketin her bir yanında mücadelenin ve dayanışmanın merkezleri olduğunu vurguladı. Sayın, "Hoş geldiniz değerli dostlar, semt evlerimizi coşkuyla açıyor, emekçilerle bir araya geliyoruz. Bu mücadeleyi büyütünceye kadar da hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu şehirde sosyalizmin ve mücadelenin kavgasını her mahalleye, her sokağa taşıyacağız" diyerek konukları selamladı. Yavuz Sayın'ın ardından söz alan TKP Parti Meclisi Üyesi Eda Mermi yaptığı konuşmada ülkedeki yoksulluğa ve emekçilerin içinden geçtiği zorlu sürece işaret ederek semt evlerinin emekçi mahallelerinde umudu ve mücadeleyi büyüttüğünü ifade etti.     Mermi, "Bugün emekçiler yoksullukla mücadele ediyor. Antalya'da herkesin gündeminde artan maliyetler, ekmek ve kira fiyatları var. Bunu bizlere reva görenler bunun kader olmadığının da farkında. Mücadele ederek hakkımız olanı alacak, sosyalist bir ülkeyi kuracağız. Kaybedecek bir tek günümüz dahi yok. TKP evine ekmek götüremeyen emekçiye bir yıl seçimleri bekle sabret diyemez. Memleketin kaybedecek tek bir günü dahi yok." dedi.   Eda Mermi yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde yıldönümü gelen Cumhuriyet'in bugün sosyalistler için önemini ve farkını vurgularken aynı zamanda açılışa gelen konukları partiye ve mücadeleye davet etti. Konuşmaların ardından etkinlik Grup Memleket'in söylediği şarkılarla sona erdi. 
Geçtiğimiz hafta Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde açılan iki semt evinin ardından TKP Antalya İl Örgütü, Döşemealtı ilçesinde Bahçeyaka Semt Evi'nin açılışını gerçekleştirdi.
haberimizvar.net- TKP Antalya İl Örgütü, Finike Gökbük'teki Köy Evi'nin yanı sıra Döşemealtı ilçesinde açtığı Bahçeyaka Semt Evi ile Antalya'daki semt evlerinin sayısını 9'a çıkardı. Açılışa Döşemealtı ilçesinde yaşayan emekçilerin yanı sıra Sol Parti Antalya İl yöneticileri ve Döşemealtı YK üyeleri de katıldı.
 
Açılışta Bahçeyaka Semt Evi adına söz alan Yavuz Sayın, semt evlerinin emekçiler için öneminden söz ederek, memleketin her bir yanında mücadelenin ve dayanışmanın merkezleri olduğunu vurguladı. Sayın, "Hoş geldiniz değerli dostlar, semt evlerimizi coşkuyla açıyor, emekçilerle bir araya geliyoruz. Bu mücadeleyi büyütünceye kadar da hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu şehirde sosyalizmin ve mücadelenin kavgasını her mahalleye, her sokağa taşıyacağız" diyerek konukları selamladı.
Yavuz Sayın'ın ardından söz alan TKP Parti Meclisi Üyesi Eda Mermi yaptığı konuşmada ülkedeki yoksulluğa ve emekçilerin içinden geçtiği zorlu sürece işaret ederek semt evlerinin emekçi mahallelerinde umudu ve mücadeleyi büyüttüğünü ifade etti.  
 
Mermi, "Bugün emekçiler yoksullukla mücadele ediyor. Antalya'da herkesin gündeminde artan maliyetler, ekmek ve kira fiyatları var. Bunu bizlere reva görenler bunun kader olmadığının da farkında. Mücadele ederek hakkımız olanı alacak, sosyalist bir ülkeyi kuracağız. Kaybedecek bir tek günümüz dahi yok. TKP evine ekmek götüremeyen emekçiye bir yıl seçimleri bekle sabret diyemez. Memleketin kaybedecek tek bir günü dahi yok." dedi.
 
Eda Mermi yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde yıldönümü gelen Cumhuriyet'in bugün sosyalistler için önemini ve farkını vurgularken aynı zamanda açılışa gelen konukları partiye ve mücadeleye davet etti. Konuşmaların ardından etkinlik Grup Memleket'in söylediği şarkılarla sona erdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.