CHP Muratpaşa’dan birlik mesajı

SİYASET 30.10.2022 - 22:17, Güncelleme: 30.10.2022 - 22:27
 

CHP Muratpaşa’dan birlik mesajı

‘CHP Muratpaşa Mahalle Temsilcileri Toplantısı’ Deniz Mahallesi Temsilciği ev sahipliğinde Antalya Basın Cemiyeti’nde yapıldı.

haberimizvar.net- Parti içinde başlatılan ve her mahallede devam eden öbek çalışmalarını tamamlayan CHP Muratpaşa İlçe Örgütü’ne bağlı mahalle temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldi. “CHP Muratpaşa Mahalle Temsilcileri Toplantısı’ Deniz Mahallesi Temsilcisi Naz Wiessner ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşti. GENİŞ KATILIM Antalya Basın Cemiyeti binasında yapılan toplantıya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, eski milletvekili Tuncay Ercenk, Antalya İl yönetiminden Ali Murat Özel ve Belgizar Burcu, meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. EN BAŞARILI İLÇE MURATPAŞA CHP Genel Merkezi tarafından Muratpaşa İlçe Örgütü’nün en başarılı ilçeler arasında yer alındığının altının çizildiği toplantıda çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Türkiye'nin en başarılı ilçe örgütlerinden birisi olduklarını, bu başarıda da esas payın mahalle temsilcilerine ait olduğunu vurgulayarak, temsilciler arasındaki birlik ve dayanışmanın iktidara giden yolu döşendiğini kaydetti.    
‘CHP Muratpaşa Mahalle Temsilcileri Toplantısı’ Deniz Mahallesi Temsilciği ev sahipliğinde Antalya Basın Cemiyeti’nde yapıldı.

haberimizvar.net- Parti içinde başlatılan ve her mahallede devam eden öbek çalışmalarını tamamlayan CHP Muratpaşa İlçe Örgütü’ne bağlı mahalle temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldi. “CHP Muratpaşa Mahalle Temsilcileri Toplantısı’ Deniz Mahallesi Temsilcisi Naz Wiessner ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM

Antalya Basın Cemiyeti binasında yapılan toplantıya CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, eski milletvekili Tuncay Ercenk, Antalya İl yönetiminden Ali Murat Özel ve Belgizar Burcu, meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

EN BAŞARILI İLÇE MURATPAŞA

CHP Genel Merkezi tarafından Muratpaşa İlçe Örgütü’nün en başarılı ilçeler arasında yer alındığının altının çizildiği toplantıda çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Türkiye'nin en başarılı ilçe örgütlerinden birisi olduklarını, bu başarıda da esas payın mahalle temsilcilerine ait olduğunu vurgulayarak, temsilciler arasındaki birlik ve dayanışmanın iktidara giden yolu döşendiğini kaydetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.